Pencuci Botol Susu Shaklee Yang Selamat

Untuk anak-anak ini kalau boleh pilihlah yang terbaik. Bukan setakat jaga makan dan minum dia orang je, kalau boleh pemilihan bahan pencuci harian seperti pencuci botol susu juga, kalau boleh elakkan lah dari memilih produk yang mengandungi bahan kimia. Semua dah tahu kesan buruk bahan kimia ini kan. Memang tak nampak terus kesannya sebab ia kesan jangka panjang.

dr zubaidi kimia sintetik

Sebelum jumpa pembersih organik ini. Memang Jida pun menggunakan sabun pencuci yang ada bahan kimia. Bersih tu bersih juga tapi bila sudah bilas botol susu anak, bau kimia tu kadang-kadang masih tertinggal dekat botol anak.

Menakutkannn!!! Asyik takut saja kalau-kalau bahan kimia yang melekat pada botol tu terikut sama dengan susu.. masuk dalam badan anak.

Tapi sejak Jida bertukar kepada Dish Wash Shaklee ni, hidup Jida berubah. Hati tak pernah risau lagi. Ini kerana pencuci ni sudah lah organik, bebas bahan toksin dan semulajadi pula tu.

Artikel Berkaitan : Dish Wash Concentrate Shaklee Untuk Mencuci Pinggan Mangkuk

Bila letak setitik dalam botol untuk cuci, kemudian Jida bilas memang permukaan botol pun dah tiada rasa minyak-minyak. Licin je. Bau pun hilang. Sejak itu, memang Jida tidak pernah tukar pencuci botol anak lagi. Setia pada yang satu je.

Inilah Dish Wash Concentrate Shaklee, pencuci botol susu anak Jida yang organik, bebas bahan kimia dan diekstrak daripada bahan semulajadi.

Dish Wash Pencuci Botol Susu Yang Selamat

Ia sangat jimat. Dish wash ini jenis concentrated, maksudnya ia pencuci yang pekat. Hanya guna 2 ke 3 titik untuk menghasilkan buih dan kesan yang maksimum. Baunye pun segar je. Memang best sangatlah.

Dah cuba sekali memang terus jatuh cinta. Macam customer Jida ni, setelah mencuba sebotol dish wash, terus dia repeat order lagi. Malah, siap tolong promote kat saudara mara yang lain pula tu. Katanya benda yang berkualiti, elok dikongsi. Terima kasih sangat pada Puan Ida yang sudi membeli daripada Jida.

Testimoni Dish Wash Pencuci Botol Susu Yang Selamat

Syukur alhamdulillah apabila ada pengguna yang berpuas hati. Semoga produk ini juga dapat membantu mereka yang lain juga. Insya Allah.

Sekiranya anda sedang mencari-cari pencuci botol susu yang sesuai dan selamat untuk anak anda. Cepat-cepat hubungi Jida sekarang di talian 013-6691930. Semoga dengan tindakan bijak untuk memilih pencuci bebas bahan kimia dapat membantu memelihara kesihatan anak anda juga.

Dish Wash Pencuci Botol Susu Yang Selamat 2

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [ ID : 933174 ]

013-6691930

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 408 times, 12 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Pencuci Botol Susu Shaklee Yang Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!