Pencuci Muka Nutriwhite, Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan

Tersalah pilih pencuci muka, boleh menggelupas, kering dan pedih-pedih muka Jida ni. Walau pencuci muka yang mahal sekalipun, apabila tidak sesuai dengan kulit muka, Jida memang tak sanggup dah pakai banyak-banyak kali. Bimbang pula makin merosakkan kulit muka.

Tapi lain benar dengan Nutriwhite ni. Setiap kali lepas basuhan, takde rasa tegang tak selesa tu, takde mengelupas atau kering sangat. Rasa best je. Wajah rasa bersih dan segar selepas dicuci dan yang penting tiada kesan sampingan.

Bau pun takde la harum semerbak sebab ianya natural tau. Takde bahan kimia. Haaa ni memang Jida suka. Kalau boleh memang Jida nak ubah segala jenis produk yang family Jida pakai kepada yang bebas bahan kimia. Mungkin kesannya tidak nampak sekarang, tapi baik untuk jangka masa panjang. Mencegah lebih  baik daripada mengubati kan?

Okay disebabkan nama dia pun GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER, ia mencuci dengan sangat lembut sekalipun kat area bawah mata ni ha.

pencuci muka shakleeIa diperbuat dari ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia merbahaya pada kulit.

  • Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit secara semulajadi.
  • Alga hijau melembabkan kulit dan membersih jauh ke dalam liang-liang kulit untuk membersihkan toksin
  • Strawberi begonia mencerah dan meratakan tona kulit kita.
  • Ia juga tidak mengandungi pewangi yang boleh merengsakan kulit sensitif.

Dan yang bestnya, satu tiub ni tahan lama. Rasanya dah lama Jida tak beli cleanser yang baru. Dah berbulan-bulan kot. Setengah tiub pun belum habis lagi. Jimat kan?

Dan kalau nak penjagaan yang lengkap, kena ada sekali:

Kalau dah pakai Nutriwhite ni memang jatuh cinta dan taknak tukar lagi dah. Lagipun ia memang diciptakan khas untuk wanita Asia macam kita ni.

Lihat sahajalah testimoni-testimoni di bawah ini.

testimoni-nutriwhite-shaklee2

Elakkan produk yang ada bahan kimia untuk mengurangkan risiko kita terkena Skin Cancer, insha Allah.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [ ID : 933174 ]

013-6691930

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

order-now-esell

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 612 times, 13 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Pencuci Muka Nutriwhite, Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!