Pencuci Muka yang Sesuai untuk Kulit Muka Wanita Asia

Sesetengah pencuci muka yang mahal sebenarnya belum tentu sesuai atau serasi dengan kulit wanita di Malaysia.  Dengan keadaan iklim yang panas dan kering seperti di Malaysia, kita sangat-sangat perlu menjadikan rutin mencuci muka sebagai rutin harian.

nw-foaming-cleanser-skin

Alhamdulillah, akhir-akhir ini ramai yang memilih Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee iaitu Gentle Deep Cleanser atas sebab-sebab yang berikut :-

1. Lepas bilas je terus rasa… ummmppppphh lain sangat perasaannya… kulit rasa lebih licin, bersih, gebusss

2. Ia mengandungi Seaweed yang mengeluarkan kotoran dari kulit dan menegangkannya.

3. Mengandungi alga hijau yg mengeluarkan toksin dan melembabkan.

4. Juga mengandungi strawberi begonia yang mencerahkan kulit secara semulajadi.

Cuba kalau kita nak pegi cari sendiri bahan-bahan kat atas tu… nak cari kat mana pun tak tahu kan…

Yang bestnya, guna sikit je, buih banyak. tahan laaamaaaaa. Berbaloi sangat!

Baca sahajalah testimoni di bawah ini.  Memang ramai yang sukakannya. Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser.

Testimoni 1 : Tiada lagi masalah kekeringan, Kulit semakin ‘moist’.

testimoni Nutriwhite shakleeIntan Rahayu : Saya jenis kulit kering mengelupas..tapi pakai NW xde masalah kekeringan malah bertambah moist dari sebelum..:-) sehari saya cuci muka 4 kali tapi dengan sangat sikit secuit ja..saya suri rumah so sentiasa bergelumang dengan minyak masak sebab banyak kali masak kat anak-anak so akan cuci muka untuk kekal bersih 🙂 . Saya start pakai bulan February sampai sekarang masih ada lagi cleanser tu.

Testimoni 2 : Kulit lebih lembab, lembut dan cerah

testimoni nutriwhite shaklee2Nurul Husna Mohamed: Husna memang pengguna setia Nutriwhite. Dah dekat setahun dah guna. Memang best sangat. Kulit rasa moist, lembut dan cerah jer. Memang tak pandang pencuci muka lain. Sekarang tengah kumpul duit nak beli fullset Nutriwhite. Hihi.

Huda Karim : Nutriwhite. Cleanser dia memang best. Kulit moist je, rasa nak pegang selalu. Essence dia pun best rasa kulit tegang macam zaman muda remaja gitu. Dah kurang tau garis-garis halus kat dahi.

Testimoni 3 : Muka dah tiada minyak, pedih-pedih hilang dan sangat jimat.

testimoni Nutriwhite shaklee3Aya Chalo : Saya jatuh cintun dengan Nutriwhite. Dulu pernah juga guna SKtu, ST, Clinique tapi memang berbeza dengan NW..Time tu bila pakai bedak saja pun kulit pandai gatal, pedih. After bertukar ke NW, kulit bukan je makin cerah, sekata , dah lupa muka tiada minyak. No more pedih-pedih..selesa je. Pastu satu lagi yang suka sangat sebab jimat. 1 tube cleanser tu boleh tahan 6 bulan++.

Syiok kan korang. Siapa yang tak nak kulit muka lebih bersih, tidak berminyak dan lebih cerah cerah sekata? Jida pasti ramai yang nakkan? Cepat-cepat order sekarang, puas hati!!! Hubungi Jida di talian 013-6691930 untuk maklumat lanjut mengenai pencuci muka best ini.

Atau,

Untuk pembelian secara online, boleh juga klik sini ya!

order-now-esell

Terima Kasih

RUZIDAH

0136691930

(Visited 385 times, 13 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!