Pencuci Muka Youth Lominous Gel Oil Shaklee, 100% Berasaskan Tumbuhan

Pernah tak bila anda dah selesai cuci muka, tiba-tiba kulit rasa kering dan tegang. Tak suka kan macam tu. Mungkinlah kotoran semua dah hilang, tapi lembapan pada kulit pun dah takde. Sebab tu rasa kering. Jida pun pernah alaminya juga, yelah dulu-dulu sembarangan je beli pencuci muka. Itulah kesannya.

Tapi lain benar dengan pencuci muka Youth Lominous Oil Gel Cleanser ni. Setiap kali lepas basuhan, takde rasa tegang tak selesa tu, takde mengelupas atau kering sangat. Rasa best je. Wajah rasa bersih dan segar selepas dicuci dan yang penting tiada kesan sampingan.

Pencuci Muka Youth Lominous

Bau pun takde la harum semerbak sebab ianya natural tau. Takde bahan kimia. Haaa ni memang Jida suka. Kalau boleh memang Jida nak ubah segala jenis produk yang family Jida pakai kepada yang bebas bahan kimia. Mungkin kesannya tidak nampak sekarang, tapi baik untuk jangka masa panjang. Mencegah lebih  baik daripada mengubati kan?

Kelebihan Youth Lominous Gel Oil Cleanser

  • Cleanser ni takkan buat muka rasa ketat dan kering selepas guna.
  • Sebab ia buang minyak yang lebih je. So kulit masih lembap.
  • Baunya sedap dan fresh. Pastinya bukan pewangi sintetik tapi dari avocado.
  • Strukturnya sangat lembut dan tanpa buih tau tapi ada green algae yang bertindak membuang kulit-kulit mati (exfoliate).
  • Cleanser soap-free ni adalah gabungan gel + oil = hybrid formulation.

Kalau dah pakai Youth Cleanser ni, memang anda akan terus jadi cintalah. Selain semulajadi dan selamat, ia juga berkesan. Jadi, bagi anda yang berminat untuk mendapatkan pencuci muka YOUTH LOMINOUS GEL, hubungi Jida segera ya.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 32 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!