Pengedar Bebas Shaklee di Kawasan Banting/ Dengkil

Assalamualaikum w.b.t

Dua tahun lepas bermulalah kisah saya sebagai pengedar bebas yang berdaftar dengan Shaklee. Bermula dengan hanya membeli suplemen untuk diri sendiri, akhirnya saya juga terdetik untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee ini pada orang lain.

SHAKLEE

Jadi, pada sesiapa yang rasa-rasa tak nak pos-pos bagai tu ataupun nak guna suplemen dengan kadar segera, bolehlah hubungi saya (Jida), di talian 013-6691930. InshaAllah, Jida akan membantu setakat yang boleh dan termampu. Sesetengah orang mungkin pernah ada pengalaman ditipu apabila membuat pembelian online, maka lebih suka mengambil pendekatan untuk membeli secara face-to-face. Takde masalah, kalau anda tinggal sekitar pekan Banting dan Dengkil, just sms atau whatsapp untuk mendapatkan suplemen Shaklee pilihan anda. Nanti kita set masa dan date untuk serahkan item yang diingini pada anda.

Saya pernah hantar di Kanchong Darat sebekas MealShakes untuk ibu yang risau dengan anaknya yang picky eater. Saya juga pernah hantar Omega Guard di kawasan perumahan Langat Murni untuk seorang anak yang prihatin dengan masalah kolestrol bapaknya. Malah, ada juga cik puan yang singgah depan rumah pick up sendiri set kecantikan sebab urgent nak bawa balik kampung. Yang penting, set masa/date/supplemen apa yang nak ke 013-669130.

OK. Itu je saya nak cakap.
Terima Kasih. ^_____^

(Visited 237 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!