Pengedar Shaklee COD Klia Sepang

Ada yang mencari SID atau Pengedar Shaklee sekitar KLIA Sepang? Haa, kalau ya, anda dah berjumpa dengan orang yang dapat membantu anda.

Sebelum itu, Jida nak memperkenalkan diri dulu. Nama penuh saya Ruzidah Abdullah (boleh panggil Jida). Merupakan ahli berdaftar sejak tahun 2013 dengan SID No : 933174.

shaklee klia2 sepang

Kawasan COD (Cash-On-Delivery) yang Jida boleh hantar adalah seperti Kg Bukit Changgang, Kg Labohan Dagang, Pekan Dengkil, UITM Dengkil, Petronas Kg Olak Lempit, Pekan Banting, Perumahan Langat Murni, Masjid KLIA dan kawasan-kawasan berdekatannya. Bagitau sahaja masa dan tempat, kalau ada kelapangan, Insha Allah Jida akan hantar.

shaklee klia2 sepang
Nak cod depan tabung haji klia pun boleh

Berikut Jida senaraikan suplemen yang Shaklee keluarkan.

 1. Advanced Joint Health Tablet
 2. Alfalfa Complex
 3. B-Complex
 4. CarotoMax
 5. Chewable Vita-C Plus 100mg
 6. Collagen Powder
 7. CoQHealth Plus
 8. DTX Complex
 9. ESP Shaklee Soy Protein Powder
 10. Garlic Complex
 11. GLA Complex
 12. Herb-Lax
 13. Lecithin
 14. Meal Shakes (Vanilla)
 15. NutriFeron
 16. OmegaGuard
 17. OsteMatrix
 18. Peppermint Ginger Plus
 19. Performance Drink (Orange)
 20. Phytocol-ST
 21. Vitamin C Shaklee 500mg (Sustained Release)
 22. Vitamin E Complex
 23. Vita-Lea Iron Formula
 24. Vita-Lea for Children
 25. Vivix

Selain daripada suplemen, Shaklee juga turut mengeluarkan set penjagaan muka Youth,  produk penjagaan rumah Get Clean dan penapis air yang sangat portable, Water Pitcher.

Sekiranya anda nak dapat harga lebih murah (15%-20%), anda bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang  lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada Jida.

Untuk yang ingin menjana pendapatan sampingan, Jida sangat mengalu-alukan kedatangan anda dalam group bisnes kami. Kumpulan sokongan kami akan membantu anda untuk berjaya dengan Shaklee asalkan anda mempunyai cukup syarat iaitu ‘Rajin Berusaha, Ada Matlamat dan Ingin Berjaya’. Jemput baca perkongsian saya sebelum ini mengenai 5 sebab kenapa bisnes Shaklee sesuai untuk surirumah?

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

pengedar shaklee klia sepang

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

(Visited 50 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!