Performance, Minuman Yang Menyegarkan Saat Berbuka Puasa

Performance Drink membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Minum masa bukak puasa nanti. Perghh lega sangat rase tekak. Segarrr….

Performance ni rasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP. Performance Drink juga merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu.

Design-2016-06-14-13-10-57

Kalau buat sahur pun memang sesuai. Sebab air ni membantu mencegah kehilangan terlalu banyak cecair badan/elektrolit dari badan anda. Bukanlah anda langsung tak dahaga lepas minum ni..tapi ia membantu mengurangkan tahap haus yang melampau disebabkan dehidrasi terutama buat mereka yang sangat aktif di belah siang hari puasa. Begitu juga dengan mereka yang bekerja di bawah  terik matahari.

Kalau boleh hilang dahaga terus, maka hilanglah nikmat berpuasa tu kan? Kita cuma mencari jalan untuk kurangkan kelesuan dan keletihan melampau sahaja. Sekurangnya boleh la cergas sikit nak beribadah atau membuat apa amalan tambahan yang disukai oleh Allah di bulan puasa ini.

Bila minum Performance Drink ni, korang akan feel some energy. Hehe. Serious rasa segar je lepas tu. Elok jugak kalau minum mase terawih, barulah 20 rakaat no problem. ? Sebab tu lah name dia Performance Drink. Minum-minum je terus perform . Hehe.

Artikel Berkaitan : Kelebihan dan Keistimewaan Performance Drink.

performance drink-elfira

Elfira Loy (Pelakon) pun ambil Performance tau untuk boost energy. Malah dia juga turut menyukai rasa Performance yang sedap. Memang terbaik lah!

Jadi, siapa nak boleh whatsapp Jida ye. Nak tulis siap-siap dalam list. Esok boleh terus pos. Kontek  013-6691930 sekarang untuk maklumat lanjut.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 249 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Performance, Minuman Yang Menyegarkan Saat Berbuka Puasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!