Potensi Bisnes Dalam Shaklee

Hendak Seribu Daya, Tak Nak Seribu Dalih. Kenapa Jida berperibahasa pula petang-petang ni.

Sebab tiba-tiba Jida terimbas kenangan masa mula-mula start buat bisnes online. Kalau dulu-dulu, buat apa pun, mesti akan fikir yang negatif-negatif je. Tak bagus betul. Bila start nak buat bisnes online, macam-macam terlintas di fikiran. 

‘ Ada ke yang nak beli?’
‘ Boleh untung ke ?’
‘ Aku ni pemalu, camne nak bercakap ngan orang? ‘

Huh..dan macam-macam lagilah. Dan lepas tu, untung Jida cepat sedar. Bila kita tak mau berubah. Kita tak akan ke mana. Maka, sikit-sikit Jida buang perasaan negatif tu. Tukar yang negatif semua tu pada yang positif-positif je.

Bak kata Dr Muhaya, bila kita fikir yang baik-baik, ucap yang baik-baik. Insha Allah yang datang pada kita pun yang baik juga.

Maka, Jida tanamkan impian dalam diri mahu jadi yang terbaik dan capai rank yang tertinggi bila buat Shaklee.

Jida sangat kagum dengan leader-leader yang ada dalam Shaklee. Jarang sangat Jida nampak mereka ini tayang2 kereta hebat, rumah mewah-mewah atau replika cek juta-juta. Namun, hakikatnya, bonus bulanan mereka  bukan calang-calang tau..?

Bonus besar shaklee

Wah, masyuk kan bonus yang diberikan? Setiap tengah bulan, setiap penat lelah pengedarnya akan dibayar tepat pada masanya sebagai salah satu usaha syarikat menghargai usaha gigih mereka itu.

Jangan rasa mustahil kerana dah ramai yang berjaya. Bukan setakat bonus tunai yang pernah mereka, bonus kereta dan percutian pun sangat mengujakan.

Bestkan? Nak bersama-sama kami memburu matlamat yang sebelum ini hanya angan-angan? Jida buka peluang untuk 5 orang hari ni untuk sertai family kami dan seterusnya sama-sama rebut peluang yang disediakan dalam Shaklee.

Jom sembang-sembang santai dengan Jida. Insha Allah, banyak kelebihan dan keistimewaan menanti anda. Fast action, fast result.

Pengedar Vitamin Anda ?
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

013-6691930

(Visited 153 times, 4 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Potensi Bisnes Dalam Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!