Produk Kecantikan Istimewa Untuk Wanita 50an

Ketika usia memasuki angka 50an dan ke atas, tanda-tanda penuaan semakin ketara kelihatan. Antaranya seperti kedutan di dahi, jeragat yang semakin menebal, kulit kusam dan sebagainya. Adakah  produk kecantikan kulit yang bersesuaian dengan wanita yang berusia 50 an dan ke atas?

Jawapannya memang ada di mana produk ini sangat bersesuaian untuk anda lagi-lagi ianya adalah produk kecantikan kulit yang berasaskan 100% daripada tumbuhan semulajadi dan bebas pula dari bahan kimia berbahaya.

skincare untuk wanita 50

Apakah produk yang Jida nak kongsikan ni? Ok, untuk anda yang tercari-cari skincare yang boleh membantu kulit anda melambatkan tanda-tanda penuaan adalah produk kecantikan kulit jenama Youth Skincare.

APA KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE? (YOUTH Renew And Maintain Set)

skincare untuk wanita berumur

1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’

2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya

3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit

4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda

5. Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan

6. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian

7. Bebas Gluten

Dan untuk info, YOUTH Renew And Maintain Set terdiri daripada:-

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Age Defense Mosturizer -SPF50
5. Advanced Renewal Night Cream

Fungsi-fungsi bagi setiap produk adalah seperti yang Jida senaraikan di bawah ini.

1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

  • Membersihkan dan menyucikan kulit.
  • Memperhaluskan dengan lembut.
  • Menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya iaitu memakai toner.
  • Menyerikan wajah secara semulajadi.
  • pH yang seimbang.
  • Bebas sabun.
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga

2. YOUTH Perfecting Skin Toner

  • Membersihkan sel kulit mati.
  • Menghidratkan kulit.
  • Membekalkan nutrisi dan vitamin penting pada kulit.
  • Membebaskan kulit dari sel-sel kusam.
  • Membebaskan kulit dari ejen pencemar persekitaran

3.YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

  • Pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB
  • Melembapkan kulit
  • Menambahbaikkan penampilan kulit
  • Melindungi kulit
  • Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini membantu lindungi kita daripada pencemaran
  • Tona kulit lebih sekata

4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream

  • Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur
  • Membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin
  • Membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah

5.  YOUTH Activating Serum

  • Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif
  • Memperbaharui pada peringkat sel
  • Membuatkan kulit lebih muda
  • Menjadikan kulit lebih remaja
  • Menyerikan wajah

Sesungguhnya wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Wanita mahu cantik agar elok dipandang. Namun begitu, dalam keghairahan untuk menjadi cantik, halus, gebu, putih atau apa saja yang sewaktu dengannya, Jida harap cikpuan semua janganlah obses sangat sehingga memudaratkan diri sendiri.

Youth Renew And Maintain Set, Produk Kecantikan Untuk Kulit Muka Yang Selamat, Semulajadi dan Berkesan. 

Testimoni-testimoni di bawah menunjukkan bukti di mana wanita berusia 50 tahun ke atas telah mendapat perubahan positif pada kulit muka mereka setelah menggunakan Youth Skincare.

Testimoni Youth #1

 

testimoni youth wanita 50 tahun

Testimoni Youth #2

testimoni youth wanita 50 an

Testimoni Youth #3

testimoni youth skincare3

Testimoni Youth #4

testimoni youth wanita tua

Bayangkan seawal 21 hari pun dah nampak kesan. Apa lagi kalau anda pakai dalam masa 2 bulan, 4 bulan atau setahun? Lagi lah cantik efek YOUTH pada kulit anda. Best kan? Inilah buktinya, walaupun Youth Skincare ni semulajadi tapi kesannya juga berlaku dalam jangka masa yang cepat.

Berapa harga Set Intensive and Repair YOUTH Skincare ini?

Harga pasaran bagi Set Youth Intensive and Repair ialah RM1262.50. Tapi, kalau anda jadi ahli, harga yang anda perlu bayar adalah lebih murah dari harga pasaran.

PROMOSI ISTIMEWA JULAI 2018

promosi youth Julai
Promosi youth Julai – Cosmetic Case

Apa yang bestnya kalau beli Set Premium Youth Skincare bulan ni? Tentunya best kerana anda akan dapat:

  • Free Membership worth RM65
  • Free Youth Cosmetic Case Yang Lawa ni.
  • Cash bonus RM40++
  • Free Postage

Wah. Untung kan? Masa nilah nak beli dengan harga promosi. Bulan depan belum tentu lagi dapat promosi macam ni lagi tau.

Bestkan? Siapa yang tak teruja bila ada produk yang bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya? Jom kita pilih untuk cantik dengan cara yang lebih selamat dan berkesan. Cepat-cepat hubungi Jida hari ini untuk order.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Atau anda juga boleh membuat pembelian dengan menggunakan kad kredit/ kad debit disini.

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 109 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

3 thoughts on “Produk Kecantikan Istimewa Untuk Wanita 50an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!