Produk Muka Yang Bebas 1500 Bahan Kimia Berbahaya

Sejauh manakah kita cakna dengan produk penjagaan kulit yang kita pakai sekarang. Tak boleh sembarangan, dan buat tak peduli sahaja dengan apa yang kita guna dan kita pakai ni hingga kita butakan sahaja mata dengan bahan-bahan terlarang yang terkandung di dalamnya. Tahukah anda yang kesannya kelak bakal memudaratkan diri kita juga suatu hari nanti.

Jadilah si cantik yang sihat

Nak cantik tidak salah. Tapi, pilihlah untuk menjadi si cantik yang pada masa sama turut menjaga kesihatan. Jauhi dari menggunakan produk-produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya dan tidak selamat.

YOUTH skincare, produk penjagaan yang SELAMAT.

youth skincare_0

bahan kimia berbahaya tiada dlm shaklee

Bayangkan terdapat lebih daripada beribu jenis bahan kimia berbahaya yang terdapat di dalam produk yang dikeluarkan sekarang ini. Dan bagi pengeluar kepada produk-produk kecantikan ini sesetengahnya tidak mengambil berat akan kesan jangka masa panjang yang akan diterima oleh orang yang menggunakannya asalkan produk mereka terjual dengan laris dipasaran.

YOUTH skincare, produk muka bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya.

bebas 1500 bahan kimia berbahaya

Jika nak disenaraikan apakah nama bahan kimia yang berbahaya tersebut memang panjang berjela. Tapi antara yang ada di dalam senarai di atas adalah seperti PARABEN, LAURET SULFAT, HYDROQUINONE dan EDTA merupakan antara bahan kimia yang BERBAHAYA dan ada dalam KEBANYAKAN SKINCARE di Malaysia?

Ramai yang terlepas pandang dan ramai juga yang pura-pura tak pandang kandungan kimia ini kerana “jatuh cinta” dengan effect kimianya.

— Berkesan Dalam 7 Hari —

— Sapu-Sapu Terus Putih —

Huh, bunyinya sungguh mengagumkan, dan testimoni pengguna yang menggunakan juga banyak. Tapi, kesannya dikemudian hari sungguh menakutkan.

Belum terlambat untuk kita menukar produk yang biasa kita gunakan pada produk yang lebih selamat seperti YOUTH. Malahan, dengan menggunakan produk ini juga banyak kelebihan yang terkandung di dalamnya. Untuk info lanjut, boleh baca di entri Jida yang terdahulu. >> Info dan Keistimewaan YOUTH skincare.

Berminat untuk mendapatkan YOUTH skincare? Terus sahaja menghubungi Jida di talian yang tertera di bawah ini ya.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

 

 

(Visited 240 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!