Produk Penjagaan Kulit Yang 100% Selamat Dan Berkesan

Dengan kemajuan teknologi kecantikan sekarang ini, pengusaha produk kecantikan seolah-olah berlumba-lumba untuk mengeluarkan produk kecantikan sendiri demi memenuhi kehendak pelanggannya. Walaupun dengan pilihan pelbagai produk kecantikan itu, ditambah pula dengan iklan menarik yang menggunakan artis popular sebagai dutanya, adakah kita yakin bahawa produk kecantikan tersebut adalah selamat dan berkesan untuk kulit kita?

Sanggupkah kita menderita di kemudian hari disebabkan oleh penggunaan produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia berbahaya dan tidak selamat untuk kulit kita? Fitrah manusia untuk kelihatan cantik, tapi jangan lah sampai membahayakan kesihatan diri sendiri. Jom Jida perkenalkan pada anda produk kecantikan kulit yang selamat dan berkesan untuk anda gunakan.

produk kecantikan selamat berkesan

YOUTH SKINCARE, Set Penjagaan Kulit Yang 100% Selamat Dan Berkesan Untuk Anda.

Tidak seperti skincare biasa di pasaran, teknologi canggih dalan penghasilan YOUTH skincare ni mampu menangani penuaan di permukaan kulit dengan memberi fokus kepada tahap sel kulit kita.

Teknologi Patent-Pending Youth Complex yang digunakan pula membantu mengaktifkan protein bagi menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin yang akan membuatkan kulit kita nampak lebih muda dari sebelumnya

Keistimewaan YOUTH Skincare Shaklee ini sangat menarik kerana ia menggunakan 100% bahan semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury dan 1500 bahan kimia berbahaya yang lain. Jadi, walaupun apa jenis kulit yang anda ada sekalipun boleh menggunakan YOUTH SKINCARE dengan yakin sebab ianya sesuai untuk semua jenis kulit.

5 Bahan Utama Yang Terkandung Di Dalam Produk Youth Skincare

Berikut adalah merupakan bahan utama yang digunakan di dalam produk YOUTH skincare dimana hanya bahan berkualiti dan bermutu tinggi sahaja yang digunakan.

5 Bahan Utama Yang Terkandung Di Dalam Youth Skincare

1. Muscadine Grape

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Pssst, muscadine grape ini juga merupakan bahan utama yang terdapat di dalam Vivix. Nak tahu lebih info mengenainya boleh baca disini.

2. Lotus Japonicus

Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolegan, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract 

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan
mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan
lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4.Schisandra Chinensis Fruit Extract

Herba ini biasanya digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan
dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit
Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan
vitamin semulajadi dan antioksidan.

5.Vital Repair+ Complex

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien
anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas
yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Hanya bahan bermutu dan berkualiti tinggi dipilih untuk dimasukkan sebagai ramuan YOUTH. Sebab itu walaupun ia adalah skincare semulajadi, tapi kesan yang diperolehi adalah sangat cepat berbanding produk lain.

Ok, untuk membuktikannya, jom kita lihat testimoni-testimoni pengguna Youth yang telah Jida senaraikan di bawah ini.

Testimoni 1 : Parut Jerawat Semakin Pudar, Pori-pori Mengecil

Testimoni Youth Jeragat_0~01

Testimoni 2 : Kesan Jerawat Berlekuk-lekuk semakin Berkurang.

Testimoni Youth Jerawat Berkawah_1

Testimoni 3 : Dalam Masa 7 hari, Kulit Lebih Bersih Dan Halus

Testimoni Lelaki Youth_0

Testimoni 4 : Belum sampai sebulan, Kesan Parut Jerawat Semakin Pudar 

testimoni youth skincare2

Tak sungguh tak kata. Rata-rata yang menggunakan Set Youth Skincare semua dah nampak kesan yang ketara pada kulit. Kalau dulu ada tanda-tanda penuaan seperti garis halus kat muka, kini dah makin hilang. Mana yang sebelum ni rasa kulit macam kusam je, pun dah berubah jadi lebih cerah dan bersih. Tentulah lebih hensem juga!

Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat hubungi Jida sekarang untuk mendapatkan Set Youth Skincare anda hari ni.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Produk Penjagaan Kulit Yang 100% Selamat Dan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!