Produk Skincare Youth, Pilihan Terbaik Wanita Dan Lelaki

Setelah menanti sekian lama, akhirnya  Shaklee telah mengumumkan skincare terbaru yang sangat mengujakan semua orang. Inilah dia YOUTH Skincare Shaklee tu. Menarik kan skincare Shaklee yang baharu ni.

Untuk info, Youth Set Shaklee ni dihasilkan setelah 8 tahun kajian. Lama tau. Tapi hasilnya sangat best!

YOUTH Shaklee Skincare adalah 100% natural dan semulajadi, tidak diuji ke atas haiwan, bebas gluten dan paling penting bebas daripada 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh diragui keselamatannya ke atas kulit kita.

Antara bahan yang digunakan digunakan termasuklah anggur muskadine yang digunakan dalam vivix. Kaya antioksidan dan hasilnya pastilah awet muda.

Lihat sahaja testimoni-testimoni yang datang dari pengguna US nun jauh disana. Terus rasa tak sabar nak cuba Youth Skin Care.

Testimoni : Grandma Cun.

testimoni youth skincare shaklee7

Testimoni : Ibu-ibu Gojes

Bestkan kesan yang diperolehi hasil dari penggunaan Youth yang rata-rata tidak sampai sebulan pun lagi menggunakannya.

 

Jida buka slot untuk pre order start hari ni. So, sesiapa yang nak miliki Set Youth yang best ni, cepat-cepat hubungi Jida ya.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 60 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!