Promosi Hebat Shaklee June 2016, Cepat Dapatkan Hari Ini

Sekejap sahaja sudah masuk bulan June. Maknanya kita sudah memasuki pertengahan tahun 2016. Dengan bermulanya hari pertama di bulan Jun ini, maka berakhirlah sudah Promosi May dan bermulalah pula promosi baru Shaklee khas untuk bulan June sahaja.

promosi shaklee june 2016

Apa promo yang menarik tu ?

Antaranya ialah seperti:-
1) PROMOSI MEAL SHAKES BELI 3 PERCUMA 1

PROMO JUN MEALSHAKES

  • Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
  • Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

KLIK SINI untuk mendapatkan Meal Shake (Promo) secara online.

2) PROMOSI LECITHIN: BELI 3 PERCUMA 1

PROMO JUN LECITHIN

APA KELEBIHAN LECITHIN?

1. Ia boleh melindungi hati kita.

Lecithin  boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati.

2. Memecahkan lemak dan kolestrol

Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita.

3. Melangsingkan dan Menghalang obesiti.

Kalau kita ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul  maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku. Lepas tu jadilah langsing semula  tanpa penyakit kerana ianya seimbang dengan tubuh badan kita. Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

KLIK SINI untuk lebih info lebih lanjut mengenai vitamin Lecithin Shaklee.

KLIK SINI untuk mendapatkan Lecithin secara online.

3) PROMOSI VITALEA FOR CHILDREN: BELI 3 PERCUMA 1

PROMO JUN VITALEA FOR KIDS

Pengambilan  Vitalea Chewable dapat membantu membekalkan 19 Vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh seorang kanak-kanak untuk membesar. Selain itu pembinaan kalsium dalam tulang menjadi kuat dan sihat. Ia juga membantu kecergasan kanak-kanak dalam pelbagai aktiviti harian agar tidak mudah letih.

KLIK SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai Vitalea for Children.

Jadi, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan salah satu atau ketiga-tiga produk di atas, hubungi Jida (013-6691930) sekarang sebelum harganya kembali ke asal. Jangan lambat-lambat ye, kalau terlepas harga promosi menyesal pula nanti.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

 

(Visited 312 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

4 thoughts on “Promosi Hebat Shaklee June 2016, Cepat Dapatkan Hari Ini

    1. shaklee selalu buat promosi..tapi produk yang di tawarkan setiap bulan berbeza-beza. Kalau ada suplemen yang kita nak bulan tu tengah buat promosi, harus lah beli cepat2..=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!