Promosi Oktober 2016: Daftar Ahli Shaklee, Dapat Lecithin/ Vitamin C Free

Selamat Datang Oktober!

Hari ni dah masuk bulan baru dah..Bangun-bangun..September already end. ?

October

Bulan lepas ada beberapa orang yang bertanya Jida mengenai keahlian Shaklee. Camne nak join dan apa kelebihan dia apa semua. Masa tu Jida dah terangkan serba sedikit apa yang bakal diaorang dapat kalau join Shaklee samaada untuk buat bisnes atau makan sendiri.

Lepas dah bagi penerangan, ada yang kata nak fikirkan dulu. Ok, ahkak bagi masa ko fikirkan dik! Tapi bulan ni, ahkak tak nak ko fikir-fikir lagi. Shaklee add on lagi satu benda best kalau ko join start hari ni sampai 15 haribulan Oktober ini.

Daftar  ahli

Mana ahli baru yang mendaftar dari 1-15hb Oktober akan dapat ni:-

1) Mendaftar dengan 100 uv – 199uv, FREE 1 botol LECITHIN.

2) Mendaftar dengan 200 uv dan ke atas, FREE 1 botol VITAMIN C SUSTAINED RELEASED

Wah?..Best kan? Dapat free salah satu daripada 2 hot product .

LECITHIN terkenal dengan fungsinya untuk memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, ditambah pula dengan rajin bersenam, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat.

Manakala, pengambilan Vitamin C pula membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pendek kata, Vitamin C adalah Vitamin untuk Cantik.

Jadi, takkan menyesal punya lah kalau anda grab offer Daftar Keahlian sekarang. Masuk je hari ke 16 bulan Oktober ni dah tak dapat tau FREE PRODUCT ni semua. Masa tu jangan nanges bucu katil pulak dik. Tak dapat akak nak tolong lagi tau.

Jom, daftar keahlian hari ini dengan menghubungi Jida di talian 013-6691930.

CONTACT ME NOW !!!

Ruzidah Abdullah

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA

COD sekitar Banting & Dengkil

POS ke seluruh Malaysia.

** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!