Promosi Shaklee Bulan December 2016

Walaupun sepanjang bulan ni Jida mungkin akan berada di kampung┬áje, tapi inshaallah kedai online Jida sentiasa terbuka. Alhamdulillah, itulah kelebihan dan keistimewaan bisnes online yang Jida sedang lakukan sekarang. Malah, pagi-pagi ni pun dah ada regular customer Jida yang order ESP dan Alfalfa. ­čśŐ┬áSyukur sangat.

So, dalam entri kali ini Jida nak bagitau promosi Shaklee untuk Bulan Disember 2016 ini.

Promosi shaklee

1. Shaklee Collagen Powder.

( Beli 6 Percuma 1 @

Beli 2 dapat 5% Discount )

shaklee collagen powder_kelebihan

2. Vitalea For Children

( Beli 3 Percuma 1 )

vitalea kids sihat

3. Carotomax

( Beli 3 Percuma 1 ).

carotomax

Waah, bestkan? Masa ini lah nak beli produk kegemaran dengan harga yang lebih berbaloi-baloi.

Nak tahu kelebihan dan keistimewaan 3 produk ini boleh baca dengan mengklik link yang Jida sediakan di bawah ini,

Klik Sini : Collagen Powder

Klik Sini : Vitalea Kids

Klik Sini : Carotomax

Apa lagi, jom rebut peluang untuk mendapatkan harga promosi ini selagi stok masih ada. Hubungi Jida untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pengedar Vitamin Anda
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)
013-6691930

(Visited 185 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!