Promosi Shaklee Bulan December 2016

Walaupun sepanjang bulan ni Jida mungkin akan berada di kampung je, tapi inshaallah kedai online Jida sentiasa terbuka. Alhamdulillah, itulah kelebihan dan keistimewaan bisnes online yang Jida sedang lakukan sekarang. Malah, pagi-pagi ni pun dah ada regular customer Jida yang order ESP dan Alfalfa. 😊 Syukur sangat.

So, dalam entri kali ini Jida nak bagitau promosi Shaklee untuk Bulan Disember 2016 ini.

Promosi shaklee

1. Shaklee Collagen Powder.

( Beli 6 Percuma 1 @

Beli 2 dapat 5% Discount )

shaklee collagen powder_kelebihan

2. Vitalea For Children

( Beli 3 Percuma 1 )

vitalea kids sihat

3. Carotomax

( Beli 3 Percuma 1 ).

carotomax

Waah, bestkan? Masa ini lah nak beli produk kegemaran dengan harga yang lebih berbaloi-baloi.

Nak tahu kelebihan dan keistimewaan 3 produk ini boleh baca dengan mengklik link yang Jida sediakan di bawah ini,

Klik Sini : Collagen Powder

Klik Sini : Vitalea Kids

Klik Sini : Carotomax

Apa lagi, jom rebut peluang untuk mendapatkan harga promosi ini selagi stok masih ada. Hubungi Jida untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pengedar Vitamin Anda
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)
013-6691930

(Visited 166 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!