Promosi Shaklee Bulan Ogos 2016

Hari ini sudah 1 Ogos rupanya. Sekejap je dah masuk bulan baru. Pada yang tengah intai-intai apa Promosi Shaklee bulan ni. Ni ha dia…

1) PROMOSI OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1 DAN 

BELI 2, DAPAT DISKAUN 5%

Ostematrix

Istimewa untuk bulan ini, Sekiranya anda membuat pembelian 6 botol Ostematrix, anda akan mendapat sebotol Ostematrix yang bernilai RM61 secara percuma. Bestkan?

Manakala untuk pembelian 2 botol, anda layak untuk mendapat diskaun sebanyak 5%.

Ostematrix promo
OSTEMATRIX PROMO

Bukan Sekadar Kalsium

OsteMatrix™ membekalkan nutrien harian, termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ditampilkan dalam bentuk kaplet kecil bersalut yang mudah ditelan.

Lihat perbandingan sebiji Ostematrix dengan segelas susu dan kacang badam.

ostematrix

Wow! Sebiji ostematrix bersamaan segelas susu atau 80 biji badam? Kalau rasa-rasa tidak suka atau tidak sempat membancuh susu, terus sahaja ambil ostematrix dan telan. Senang!

Jadi, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk di atas, hubungi Jida (013-6691930) sekarang sebelum harganya kembali ke asal. Jangan lambat-lambat ye, kalau terlepas harga promosi menyesal pula nanti.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

(Visited 317 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!