Promosi Shaklee Januari 2017

Hari kelima baru sempat nak update apa promosi Shaklee bulan ni. Maaf banyak-banyak ya. Almaklumlah, menguruskan anak sekolah la sangat kan. Tu baru seorang yang sekolah. Kalau yang ada empat lima anak nak sekolah, mau tangan dah berubah jadi sotong kurita.

Ok, untuk bulan ni punya promosi memang sangat best. Sebab dikalangan customer Jida sendiri pun ramai penggemar produk yang satu ni. Bulan ni punya promosi adalah suplemen Omega Guard.

promosi omega guard

Omega guard adalah salah satu suplemen atau makanan tambahan yang berasaskan minyak ikan dari laut dalam. Boleh diamalkan bermula dari umur setahun hingga lah ke warga emas. Berbaloi kan?Malangnya masih ramai yang tak tahu akan kebaikan mengamalkan Omega Guard ini. Di dalam entri Jida yang terdahulu ada Jida senaraikan keistimewaan Omega Guard. —>> http://ruzidah.com/istimewanya-omega-guard-shaklee/ —

Dan, jangan lupa bagi sesiapa yang mau order Omega Guard dengan harga Promo boleh wasap Jida disini ya.
http://tanyajida.wasap.my

Jida sendiri pun penggemar Omega Guard juga. Setiap hari pun amalkan untuk kesihatan dan azam untuk kurangkan sikit berat badan. Dulu-dulu pernah kena sakit lutut tak tau sebab apa. Sampai nak naik tangga pun susah, sakit sangat. Jida cuba amalkan hari-hari start dari hari tu,alhamdulillah dah ok dah sekarang. Takde dah sakit lutut tu. Suka sangat bila diberikan rezeki sihat dengan izin Allah.

Jadinya, bila ada promosi Omega Guard Beli 3 botol dan dapat diskaun 5%, maka haruslah ambil peluang cepat-cepat. Lambat-lambat karang licin nanti di branch.

So, siapa yang nak cepat-cepat kontek Jida tau.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Omega Guard Shaklee menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

Order-Sekarang-300x63

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 65 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!