Promosi Shaklee Mei 2017

Promosi bulan ni memang eksklusif dan pertama kali Shaklee tawarkan pada anda yang layak. Untuk pengetahuan anda semua, bulan ni shaklee ade offer PWP (Purchase with Purchase) blender limited edition yang mengancam ni.

pengisar buah shaklee

Kalau ikutkan harga pasaran blender ni mencecah RM200 lebih kalau kat luar, tapi apabila anda buat pembelian melebihi 250 uv, anda akan terus layak untuk membuat pembelian dengan harga RM149.99 sahaja. Bestkan? Dah lah warnanya cun, design pun menarik.

Lepas ni, lagi syok lah kalau nak kisar smoothie ESP dan Mealshakes dengan blender ni. Nak gunakan untuk buat jus buah dan sayur pun boleh juga.

Mahu tahu lebih lanjut mengenai blender ini dan cara mendapatkannya, teruslah hubungi Jida ditalian berikut.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 108 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Promosi Shaklee Mei 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!