Promosi Shaklee November 2016 : Nutriferon

Alhamdulillah, salah satu daripada Promosi Shaklee bulan November 2016 ni adalah Nutriferon.

Apa kebaikan Nutriferon ni?

Nutriferon sangat digalakkan untuk diambil oleh sesiapa sahaja yang punya masalah ANTIBODI BADAN yang LEMAH, SENANG SAKIT dan mengalami sakit yang lambat untuk pulih. Dengan mengamalkan Nutriferon, sistem imunisasi seseorang itu akan boost up dan seterusnya dapat mencegah jangkitan penyakit.

Artikel Berkaitan : Tingkatkan Imunisasi Semasa Terkena Chicken Pox

Selalunya kalau kita travel mana-mana seperti nak balik kampung atau pergi berkursus wajiblah kita selit sekali beberapa sachet nutriferon dalam beg kita. Lagi- lagi kalau berjalan ke luar negara. Dengan perubahan cuaca yang berlainan daripada Malaysia, mungkin saja kita boleh terdedah dengan pelbagai penyakit seperti demam dan selsema. So, daripada perjalanan terganggu dek masalah kesihatan, lebih baik kita siap-siap sedia terlebih dahulu.

Alang-alang promo bulan ni, apakata jom grab lebih untuk famili anda. Beli 2 kotak, dapat 5% diskaun. Manakala kalau beli 6 kotak pula, dapat 1 kotak PERCUMA.

Promosi nutriferon

Cepat-cepat, Bertindak sekarang. While Stocks Last.

Pengedar Vitamin Anda ?

 ?013.6691930
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

 

(Visited 161 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!