Promosi Shaklee Oktober 2017

Dah lama rasanya Shaklee tak buat promosi untuk product hot seperti ESP ni. Mananya tidak, masa tak buat promosi pun selalu sangat habis.

esp

Oktober 2017 – Promo ESP ( Beli 4 bekas, Diskaun 5% ).

ESP ni antara produk pertama yang Jida cuba dari Shaklee. Memang mabeles habis la. Daripada pengalaman Jida sendiri, Jida start cuba ESP sebab nak kurus. Jadi Jida beli ESP add on dengan Lecithin dan Herb-Lax. ESP tu Jida jadikan sebagai minuman Jida sebelum pergi kerja. Mudah dan  ringkas sebab bila dah minum ESP segelas dengan kuih sebiji. Alhamdulilah kenyang sampai  tengahari.

Ye la, sebelum kenal ESP ni kan melantak tak hengat. Sarapannya tak sah kalau tak de nasi lemak, mee goreng, roti canai, kopi panas dan macam-macam lagi. Apakata kali ini kita ubah menu kita kepada yang lebih sihat dan berkhasiat pula. Lagi-lagi tengah PROMOSI. Beli 4 bekas, dapat pula diskaun 5%. Best kan? Pakat-pakat dengan kawan-kawan atau adik beradik, bolehlah beli dengan harga yang lebih murah.

Siapa yang sesuai sangat amalkan ESP ni?

esp shaklee kelebihan

Lelaki, wanita,orang mengandung, warga emas dan  pelajar, semuanya pun sesuai untuk minum. Pendek kata, satu tong boleh share ramai-ramai. Tak  rugi pun kan? Tentu lebih meriah. Satu keluarga pun boleh kongsi-kongsi gitu.

Nak lihat testimoni-testimoni pelanggan-pelanggan yang dah berjaya. Sila klik disini.

Apalagi, sebelum PROMOSI berakhir, jom, pakat-pakat kongsi dengan kawan-kawan, jiran, adik, kakak, mak, nenek. Mulakan gaya hidup sihat dengan pemakanan yang berkhasiat. Tak rugi melabur sekarang daripada menyesal kemudian.

Harga Retail untuk ESP adalah RM161.25 untuk setiap tin (850gm).

Berminat untuk dapatkan ESP Shaklee atau produk-produk Shaklee yang lain ? Untuk sebarang pertanyaan, hubungi segera nombor Jida yang tertera di bawah.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!