Reward untuk diri dengan Camera Fujifilm Instax Mini 8

Dah lama sebenarnya berkira-kira nak beli camera Instax ni. Akhirnya, bulan ini tercapai jua. Beli online je pun (Lazada)..Malas nak survey-survey kat kedai. Mula-mula, memang jakun gila nak guna sebab kamera macam ni pakai filem. Lagipun beli online, kenalah baca manual dulu. Kalau beli kat kedai, for sure korang boleh tanya seller tu and suruh dia tunjuk cara penggunaannya depan mata.

fujiflm instax mini
yang pinky kat tengah-tengah tu ana punya.. Cantek kan color dia..?

Memang excited gak lah masa dapat tu. Dalam box yang dihantar tu ada 1 camera, 1 strap, 2biji bateri and manual. Harganya RM193. Filemnya plak kena beli asing. 1 box ada 10 keping. aku beli yang twin punya box. So, ada 20 pcs. Reganya RM50. Boleh tahan mahallah filemnya tu. So, nak shoot apa-apa kena hati-hati lah.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!