Senarai Pakej Set Shaklee, Basic Dan Lengkap

Setiap dari kita mempunyai masalah ataupun keperluan yang berbeza. Itu sudah semestinya. Seperti juga Set Pakej Shaklee ini, terdapat dalam beberapa jenis set yang sesuai dicadangkan untuk permasalahan yang berkaitan.

senarai pakej set shaklee

1. Set Kecantikan Shaklee.

set kulit cantik jerawat hilang shaklee

Set ini terdiri daripada ESP, Vitamin C, Vitamin E dan juga B Complex. Selain daripada Set Basic ini, anda juga boleh add-on GLA Complex, Collagen Powder dan juga Vivix untuk kesihatan kulit anda agar lebih anjal, bersih dan berseri.

2. Set Kurus Basic

Untuk pilihan yang lebih mampu milik, ada juga set basic ditawarkan untuk anda seperti Set Kurus Basic ini. Harganya sangat berbaloi untuk anda yang tengah berusaha untuk turunkan berat dengan set yang terdiri daripada Herblax dan Lecithin ini.

Untuk mengetahui apa Set Premium bagi Program Turunkan Berat Badan, bolehlah terjah ke entri ini ya >> Set Kurus Shaklee Premium .

3. Set Kolestrol Shaklee

Bacaan kolestrol yang tinggi sangat menakutkan sekiranya tidak dikawal. Oleh sebab itu, selain daripada menjaga pemakanan, pengambilan suplemen untuk kolestrol adalah alternatif yang baik untuk menjaga kesihatan badan.

Boleh klik sini >> 3 Produk Yang Membantu Mengawal Masalah Kolestrol.

Berikut adalah entri Jida yang terdahulu mengenai Cara Mencegah Kolestrol Tinggi. Jemput baca disini ya.

4. Set Penyusuan Shaklee

Set Penyusuan ini merupakan salah satu set yang menjadi pilihan ibu-ibu menyusu sekarang kerana keberkesanannya dalam membantu para ibu mengatasi masalah susu badan yang sedikit.

set penyusuan shaklee bajet

5. Set Resdung Shaklee

Untuk yang mempunyai resdung pula, anda boleh mencuba Set Resdung Shaklee dimana set ini terdiri daripada Omega, Vitamin C, Alfalfa dan B-Complex.

set resdung shaklee

InshaAllah, Jida sendiri mengamalkan set ini untuk mengatasi masalah resdung Jida dan sangat sarankan anda untuk mencuba sekiranya anda ada masalah resdung juga.

6. Set Kehamilan Shaklee

Selain daripada menjaga kesihatan diri, ibu juga sebaiknya mengawal pemakanan dan ubat-ubatan yang diambil. Bagi mendapatkan kesihatan optimum semasa tempoh kehamilan, amalkan Set Hamil Shaklee ini di mana setiap satunya mempunyai kelebihan yang baik untuk ibu dan juga bayi yang bakal dilahirkan kelak.

set ibu mengandung

7. Set Berpantang Shaklee

set berpantang shaklee

Samaada anda berpantang 44 hari atau 60 hari adalah sangat perlu sekiranya anda mengambil vitamin semasa berpantang. Ini kerana,orang yang baru bersalin memerlukan khasiat dan nutrisi yang cukup untuk cepat baik sepanjang tempoh berpantang.

Selain daripada set-set yang Jida senaraikan di atas, ada lagi set yang perlu anda tahu. Antaranya seperti :-

πŸ€ Set Kanak-Kanak

πŸ€ Set Sakit Sendi

πŸ€ Set Kesuburan Suami Isteri

πŸ€ Set Mengatasi Cyst

πŸ€ Set Mengatasi Masalah Sunburn.

dan banyak lagi.

Sekiranya anda memerlukan info lanjut mengenai set-set yang bersesuaian dengan anda, jangan segan-segan untuk menghubungi Jida di talian 013-6691930.

Terima Kasih.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua

Ruzidah Abdullah

013-6691930

(Visited 179 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!