Set Kecantikan Kulit Shaklee Bantu Atasi Masalah Parut Chicken Pox.

Pengalaman Jida kena chicken pox bukan masa kecik tau, tapi kena ketika dok matrikulasi. Dekat-dekat nak ambik periksa MUET. Sadiss…

Alkisahnya, ada roomate yang dapat chicken pox. Dah dia elok sembuh dari penyakit tu, Jida pulak yang kena. Nasiblah.?. Dan guess what? Lepas Jida dah OK, budak depan bilik pulak yang jangkit. ?..Berjangkit-jangkitan tau penyakit ni.

Tapi jangan risau, sekiranya ada di antara korang yang kena jangkitan chicken pox macam Jida dulu. Sila bertenang. Jangan risau takut tinggal parut ke apa. InshaAllah, takkan ada tinggal parut yang ketara sekiranya korang ambik produk yang sama macam Puan Nur Hidayah ambik ni.

Testimoni : Parut Chicken Pox Hilang, Kulit Semakin Cantik

Alhamdulilah. Daripada muka bercapuk, parut sana sini. Akhirnya semua parut hilang dan masalah kulit Puan Nur Hidayah settle..

Begitu juga dengan kisah Master Herny Hafiz yang juga mendapat masalah kulit yang teruk akibat Campak. Lihat sahaja lah kulitnya sekarang dan nilaikanlah sendiri.

Testimoni : Kesan Parut Campak Tiada Lagi

Testimoni parut chicken pox hilang

dulu pernah teruk gini muka pas kena campak.:.: sikalamg takde langsung… tu gambar terus dari camera iPhone5s. kalau ter lawa terlicin slahkan Iphone. hihhi… sila share kalau rasa saya tak tipu…. saya pakai cuci muka nutriwhite cleanser, vita C, vita E, ESP, colagen, VIVIX. untuk luarab n dalaman sekali harung kasi cepat2 lega chicken pox n kasi hlang semua parut2.. sapa nak shre gambar ni supaya lebih ramai yg pulih keseraman akibat muka berprut.. silakan yo? 

Cun melecun dah kan. Daripada muka penuh parut, akhirnya licin, cerah berseri dengan mengamalkan beberapa produk kecantikan dalaman dan luaran Shaklee.

Best sangat.

Sekiranya anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai set kecantikan Shaklee yang mereka berdua amalkan. Terus sahaja hubungi Jida(013-6691930) untuk info.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

 

(Visited 215 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!