Set Mandian Bayi Organik, Selamat dan Semulajadi

Alhamdulillah, masuk juga pasaran Malaysia akhirnya. Set Mandian Bayi Organik, ShakleeBaby memang ditunggu-tunggu oleh semua peminat produk organik termasuklah kami sekeluarga. Tak sabar rasanya Jida nak kongsikan pada ibu-ibu yang ada anak kecik ni.

shakleebaby mandian organik bayi

Apa yang bestnya ShakleeBaby ni?

❤️ Pediatrician tested
❤️ Sensitivity Tested
❤️ No-Tears Formula
❤️ Extra Gentles
❤️ Optimum Moisturization
❤️ Replenishes Skin Nutrients
❤️ Formulated without Paraben, SLS, Artifical Color & Fragrance, BPA, Phthalates, Formaldehyde, 1,4 dioxane
❤️ Contains natural & organic ingredients
❤️ Hypoalergenic
❤️ Ph balanced
❤️ Clinically tested
❤️ Certified organic ingredients

See, produk ni bukan je BEYOND ORGANIC, tapi sangat selamat buat bayi anda. Selain bayi, set ni juga sesuai bagi anda yang ada masalah kulit sensitif, ezcema,mudah merekah dan juga buat mereka yang tak suka dedahkan anak-anak dan keluarga kepada bahan kimia yang berbahaya di pasaran. Jadi kalau anak dah besar pun boleh juga menggunakannya. Takde masalah.

Sekiranya ibu-ibu berminat untuk mendapatkan Set Mandian ShakleeBaby ni bolehlah terus hubungi Jida di talian berikut. Dengar-dengar stok yang ada terhad tau. So, kalau berminat, cepat-cepat call Jida untuk book ya.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 49 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!