Set Menyusu Paling Bajet, Bantu Ibu dapat Susu Lebih Banyak dan Pekat

Bayi yang menyusu susu ibu secara ekslusif mempunyai sistem imunisasi yang sangat baik kerana di dalam susu ibu itu sendiri mempunyai antibodi yang membantu si bayi membina imunisasi. Jangan mudah berputus asa apabila anda mula mengalami masalah susu badan yang berkurangan. Cubalah berikhtiar untuk mencari suplemen tambahan bagi meningkatkan nutrisi tubuh badan anda.

Jadi apa pilihan yang ada?

Apa kata anda cuba Set Menyusu paling bajet daripada Shaklee ini? Insya Allah dengan set ini dapat membantu ibu-ibu menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan banyak.

set penyusuan shaklee bajet

Set Menyusu paling Bajet daripada Shaklee ini terdiri daripada dua item iaitu ESP Soy Protein Powder dan juga Alfalfa Complex.

Apa kelebihan dan keistimewaan kedua-dua produk ini ?

ESP Soy Protein

  • Protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk.
  • Menjadikan badan si ibu lebih sihat, bertenaga, tidak mudah letih dan lesu sekaligus melancar dan
    mempercepatkan penghasilan susu.
  • Menjadikan susu yang dihasilkan lebih pekat dan kaya dengan hindmilk yang mengenyangkan, jadinya bayi
    anda tidak bergayut lama serta dapat tidur dengan lebih lena dan tidak kerap bangun malam.
  • Kulit wajah si ibu menjadi lebih halus, licin, cerah berseri.
  • Menyokong proses penurunan berat badan secara sihat dan semulajadi.
  • Membantu menganjalkan payudara.

Alfalfa Complex

  • Telah digunakan dari zaman dahulu sebagai perangsang susu ibu.
  • Breast akan cepat penuh bila diambil bersama ESP.
  • Bekerjasama bersama ESP dalam penurunan berat badan.
  • Mengatasi masalah keputihan dan bertindak sebagai agent perapat.
  • Membantu mengatasi resdung, asthma dan alahan.
  • Berfungsi sebagai detox dalam menyingkirkan bahan-bahan toksin dari dalam badan  memperbaiki
    pelawasan.

Testimoni dari ibu-ibu yang sudah mengamalkan Set Menyusu Bajet Shaklee ini.

Testimoni 1 : Susu Lebih Pekat, Bayi Tidur Lena dan Ibu Cukup Rehat

set menyusu paling bajet testimoni 2 best

Hari ni rezeki mencurah2..1 sesi pam dpt 13.05 oz

Baby br nk msk 4 bln tp da jarang bgn mlm

Kalo bgn myusu pon kjap je

Pastu lena balik

Ibu pon bole lena lama

Kalau time cuti sbtu ahd tu mmg kna pam gak

Kalo xpam mmg abes lenjun baju

Testimoni 2 : Stok susu banyak sampai tak muat nak simpan dalam peti ais.

set menyusu paling bajet testimoni best

paling saya teruja bila ambil set menyusu ni adalah sebab KESANnya amat menakjubkan, minggu pertama lepas kelahiran memang susu hanya 1oz..lps tu saya try ESP dan ALFALFA, Allah izinkan susu keluar dengan menurah2 sampai mak bagitau peti sejuk ni penuh dengan stok susu kamu ja mariyam, mak nak letak mana ikan2 mak ni..tau berapa oz sekali pam? 8oz! memang meriah, siap nak bagi stok susu kat orang lagi..misi dan tok bidan urutpun terkejut tengok stok susu saya. Alhamdulillah..

Bestkan mommy? Bila stok susu lebih meriah, bekalan untuk anak pun mencukupi. Insha Allah.

Sekiranya anda sedang mencari ikhtiar untuk meningkatkan penghasilan susu ibu, hubungilah Jida sekarang di talian 013-6691930. Fast Action, Fast Result.

Untuk pembelian secara online tanpa perlu menghubungi pengedar, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 170 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

9 thoughts on “Set Menyusu Paling Bajet, Bantu Ibu dapat Susu Lebih Banyak dan Pekat

  1. Bila sebut pasal susu ibu ni… hari tu baru teringat, isteri saya ada terbeli 2 set pam susu elektronik.. sebenarnya bukan sengaja nak beli dua… tapi terbeli guna kredit kad sampai dua kali payment disebabkan masalah gangguan internet… tu antara risiko yg perlu kita hadapi bila membeli secara online guna kad kredit..
    anuar recently posted…Giveaway Carian Homestay MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!