Set Shaklee Untuk Bayi, Shaklee Baby

Demi bayi yang masih kecil, ibu yang prihatin tentu sahaja mahukan yang terbaik untuk anaknya. Oleh kerana itulah, rangkaian Shaklee Baby dicipta khusus untuk bayi kesayangan anda. Produk yang mengandungi bahan semulajadi telah diuji secara klinikal dan ternyata sangat sesuai digunakan pada bayi yang baru lahir.

Seperti yang kita maklum, kulit bayi adalah lebih sensitif berbanding kulit orang dewasa. Maka, penggunaan produk yang bebas bahan kimia terlarang dan selamat untuk bayi ini sangat wajar dijadikan antara produk penjagaan kulit harian bayi anda.

set bayi shaklee baby

Tiga produk yang terdapat di dalam Set Untuk Bayi ini adalah seperti :-

1. Shaklee Baby Gentle Wash.

shaklee baby gentle wash

Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

2. Shaklee Baby Soothing Lotion

shaklee baby soothing lotion

Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif. Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

3. Shaklee Baby Massage Lotion

shaklee baby massage oil

Campuran organik yang menenangkan. Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee Baby ini, bolehlah terus menghubungi Jida untuk proses selanjutnya.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Set Shaklee Baby menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

Order-Sekarang-300x63

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!