Set Shaklee Untuk Bengkak Hati

Di dalam entri Jida dua hari lepas ada Jida tulis mengenai apa fungsi hati pada sistem badan manusia. Ternyata organ hati memberi peranan yang penting kepada sistem tubuh badan kita. Organ ini juga sentiasa ‘bekerja’ untuk keperluan badan kita walaupun kita tengah tidur.

Walaupun kita mungkin tidak merasa apa-apa sakit, tapi adalah bagus sekiranya, kita dapat mencegah penyakit-penyakit yang merosakkan hati dari berlaku sedari awal. Antaranya adalah seperti masalah Bengkak Hati.

Bengkak Hati adalah satu keadaan di mana adanya penimbunan lemak yang berlebihan di sel-sel hati. Di dalam keadaan normal hati mengandungi lemak. Namun apabila kadar lemaknya melebihi 10% dari berat hati itu sendiri, maka sebahagian sel-sel yang sihat akan diganti dengan lemak.

Jaga lah fungsi hati, cegah penyakit-penyakit kronik dari berlaku dengan mengamalkan Set Bengkak Hati Shaklee

Set Bengkak Hati Fatty Shaklee_0

Vivix Shaklee adalah produk terbaik dan terlaris Shaklee. Ia adalah minuman botani yang terdiri daripada bahan yang tinggi kandungan polifenol dan resveratrol. Kebaikan Vivix itu sendiri adalah 10 kali lebih baik daripada resveratrol.

cara minum vivix

Vivix adalah rumusan khas yang bertujuan melindungi dan memulihkan kerosakan sehingga peringkat sel. Seperti yang kita tahu, masalah hati berlemak ini menyebabkan sel-sel hati kita rosak. Pengambilan vivix secara konsisten boleh membantu memulihkan semula sel-sel hati yang rosak dan menghasilkan sel-sel hati baru yang sihat.

Nutriferon

Nutriferon adalah produk yang membantu meningkatkan paras interferon dalam tubuh. Interferon berfungsi memberi signal kepada sel-sel imun seluruh tubuh untuk sama-sama merawat mana-mana organ tubuh yang diserang penyakit. Semakin banyak sel imun, bertindak maka lebih kuat system imun tubuh kita.

Nutriferon adalah hasil kajian saintis Jepun, Dr. Yasuhiko Kojima selama 40 tahun dan dipatenkan untuk Shaklee.

DTX Complex 

Salah satu herba terbaik yang membantu menyokong fungsi hati secara semulajadi adalah Milk Thistle dan ia merupakan ramuan utama dalam DTX Complex Shaklee.

DTX® Complex membekalkan nutrisi untuk menyokong fungsi hati yang sihat menggunakan formulasi herba yang melindungi dan merangsang fungsi tubuh untuk mengekalkan hati yang sihat.

DTX Complex juga dikenali sebagai tonik hati. Selain ekstrak biji Milk Thistle, DTX Complex diperkaya dengan ramuan terbaik yang lain iaitu:

  • Ekstrak buah Schizandra Chinensis
  • Ekstrak Cendawan Reishi
  • Ekstrak rizom Kunyit
  • Ekstrak akar Dandelion
  • Ekstrak daun Artichok

Jadi, bagi anda yang mengalami masalah bengkak hati atau fatty liver, Jida cadangkan anda untuk mengamalkan Set Untuk Hati Sihat ini sebagai ikhtiar untuk kehidupan yang lebih baik dan ceria.

Sebarang pertanyaan atau order bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE dengan HARGA AHLI –> KLIK SINI

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 169 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!