Set Tambah Berat Badan Shaklee

Kalau di ikutkan produk untuk menurunkan berat badan memang laku sangat di pasaran dan diburu oleh penggunanya apalagi sekiranya produk tersebut terbukti  berjaya membantu menghilangkan kilo-kilo yang tidak diperlukan . Ye lah, semua orang sibuk nak kurus dan nampak slim apabila di depan mata yang tersayang. Namun begitu, terdapat juga pertanyaan yang datang pada Jida mengenai Set untuk menambah berat badan. Jangan terkejut ye.

kurus kering cikeding

Apabila berat badan terlalu rendah sampai dikategorikan sebagai ‘under weight’ pun memang sangat merisaukan juga. Kadang-kadang ada pula gelaran-gelaran tidak enak yang akan singgah di telinga dek kerana mempunyai susuk badan yang sangat kurus. Sedih tau…

Walaupun salah satu tips penting dalam menambah berat badan adalah makan dan makan, namun ianya bukan alasan bagi anda untuk makan dengan sesuka hati. Anda ingin mendapatkan berat badan yang solid dan sihat, bukan menambah lelemak yang ada. Komposisi diet haruslah seimbang. Secara amnya, untuk menambah berat badan anda perlu mengambil makanan yang kandungan nutrisinya seimbang, iaitu makanan berprotein tinggi, karbohidrat tinggi, dan lemak sihat.

Set Untuk Tambah Berat Badan Shaklee

set tambah berat badan shaklee

Set tambah berat badan Shaklee mengandungi Vitalea, B Complex dan Mealshake. Mari kita lihat pula apa kandungan di dalam vitamin set tambah berat badan ini yang boleh membantu menaikkan berat badan?

Meal Shakes – membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. Meal Shakes membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes.

Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima. Selain daripada itu, Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. Ia juga mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. Di samping itu, ia membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.

B-Complex – Setiap hidangan 1 biji B-Complex mengandungi 8 jenis vitamin B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12 dan Biotin. Antara kebaikan pengambilan B-Complex ialah ianya dapt mengawal kadar metabolisma badan, mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, mengawal tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Sebagai cadangan untuk membantu usaha anda untuk menaikkan berat badan, boleh lah anda mencuba Set Naikkan Berat Badan ini. Cepat-cepat hubungi Jida di talian 013-6691930 untuk maklumat lanjut.

Untuk pembelian secara online Set Tambah Berat Badan, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 891 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Set Tambah Berat Badan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!