Set Vitamin Shaklee Untuk Haji Dan Umrah

Peluang untuk menunaikan rukun Islam kelima ini tentunya ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam. Paling tidak sekali dalam seumur hidup, ingin juga kita sampai ke sana untuk menunaikan Haji dan umrah.

Setiap hari ade je baca status kawan kawan yang hantar ibu bapa atau saudara mara atau kawan sendiri yang pergi Haji. Ternyata di wajah-wajah jemaah haji tersebut semuanya nampak ceria untuk pergi menunaikan ibadah di Mekah.

Bagi membantu badan berada di dalam keadaan sihat dan terbaik untuk menunaikan ibadah haji atau umrah, Jida sangat cadangkan pengambilan vitamin Shaklee sepanjang berada di sana. Dengan persekitaran dan cuaca yang mungkin saja berbeza dari Malaysia, para jemaah perlu memastikan kesihatan mereka berada pada tahap yang terbaik.

vitamin untuk haji umrah

Set Vitamin Shaklee Yang Bagus Di Amalkan Sepanjang Menunaikan Haji

Sustained Release Vitamin C

vitamin c

Vitamin C bantu untuk elak demam batuk selsema. Andai kata Allah izinkan terkena batuk selsema ringan, insyaAllah lebih cepat sembuh. Maklum lah kat sana jemaah ramai dari serata dunia. Risiko untuk jangkitan virus tersebar tu lebih tinggi. Tak salah pun kita protect diri kita. Selebihnya tawakkal pada Allah.

Ostematrix

Ostematrix

Kalsium ni pulak sangat membantu selepas seharian beribadah. Ibadah tawaf, saie memang perlukan kekuatan fizikal. Sekiranya orang muda pun terasa penatnya apabila melakukan ibadat ini,  apatah lagi bagi jemaah yang pebih berusia. Apa yang anda boleh amalkan, ambil 4 biji Ostematrix untuk atasi masalah lenguh dan sakit tumit, kaki dan lutut. Insha Allah, boleh lega sikit bila dah ambil Ostematrix ni.

Artikel Berkaitan : Ostematrix Shaklee Atassi Lenguh Badan, Kebas dan Kejang Kaki

Performance Drink

performance drink

Tak dilupakan Performance Drink, air oren yang sangat segar dan sesuai untuk kekalkan hydration sepanjang di sana nanti. Minuman penambah prestasi atau penambah tenaga yang banyak digunakan oleh atlit sukan antarabangsa. Secara umum kita ketahui, cuaca panas di Mekah dan Madinah, memudahkan badan kita terhidrasi. Kesan hidrasi yang teruk, boleh melemahkan tubuh badan dan membuatkan amalan umrah-haji sukar dilakukan.

Performance Drink bertindak untuk mengekalkan elektrolit pada tubuh badan dan seterusnya mengurangkan rasa letih dan menambah tenaga pada tubuh badan.

Semoga info ini dapat membantu anda agar dapat beribadah dengan tenang dan mencegah masalah kesihatan yang mungkin berlaku sepanjang berada di sana. Dan sekiranya anda ingin memesan Set Vitamin Untuk Umrah Dan Haji ini boleh terus menghubungi Jida dengan menekan nombor dibawah.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk pembelian Set Vitamin Untuk Umrah Dan Haji menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

Order-Sekarang-300x63

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!