Set Vitamin Yang Membantu Untuk Kurus

Ukur lilit pinggang dua bulan lepas 32. Ukur balik bulan ni dah naik 36. Aduh! patutlah semua seluar dah ketat dan tak muat. Lemak-lemak tepu dah berkumpul kiri kanan.

Camna nak buat tu? Jomlah amalkan gaya hidup lebih sihat dan elakkan pemakanan tidak berkhasiat dalam rutin seharian. Tujuan kita bukan saja untuk dapatkan berat badan ideal tetapi kita juga nak mendapat kesihatan tubuh badan yang terbaik.

Selain daripada menjaga pemakanan dan senaman, pengambilan vitamin yang semulajadi seperti Shaklee juga membantu anda untuk mendapatkan berat idaman.

Terdapat satu set vitamin yang sesuai untuk anda yang mahu tampil lebih slim dan fit. Ia terdiri daripada suplemen yang berfungsi untuk BAKAR,DE-TOX dan PROTEIN.

set turunkan berat badan

Kenapa nampak macam banyak je kan? Takkan nak makan semua tu. Oops..Nanti Jida terangkan.

Gambar di atas sebenarnya set yang boleh di mix and match mengikut bajet dan kesesuaian anda.

Apa-apapun, jom lihat KELEBIHAN-KELEBIHAN setiap suplemen yang tersenarai ini.

1- BAKAR (ALFALFA/HERB-LAX)

Alfalfa bertindak sebagai detox semulajadi yang melawaskan system penghadaman dengan lembut

Herb-lax mencuci usus sehigga bersih yang membantu penyerapan nutrient secara optimum kedalam tubuh badan.

2- DE-TOX (LECITHIN/ OMEGA GUARD)

LECITHIN bertindak memecahkan dan kolestrol di dalam badan dan menghalang obesity jika diambil setiap hari.

Omega Guard membakar kolestroldan lemak yang tidak diperlukan oleh tubuh disamping meningkatkan memori dan perkembangan mida yang sihat.

3- BINA (CINCH& ESP)

Diperbuat daripada soya NON-GMO yang terbaik untuk menggantikan makanan berat (meal replacement) dan dilengkapi protein yang mengekalkan otot anda semasa proses penurunan berat badan.

Nak tengok testimoni- testimoni pengguna yang dah berjaya setelah menggunakan set kurus Shaklee.

TESTIMONI 1 : BERAT BADAN KURANG, DAN DAH TAK PAYAH AMBIL UBAT DARAH TINGGI

testi kurus

TESTIMONI 2 :  SURIRUMAH 3 ANAK BERJAYA MENDAPATKAN BERAT BADAN IDEAL

testi kurus3

Amacam? Nampak tak perubahan mereka? InshaAllah, sekiranya anda mengikut saranan pengambilan yang betul, cepat saja kesannya bertindak. Walaupun begitu, suka untuk Jida bagitau, yang setiap individu mempunyai effect yang berbeza.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan SET KURUS SHAKLEE ? Anda boleh hubungi Jida melalui nombor yang tertera di bawah:-

CONTACT ME NOW !!!

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 7 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!