Stretch Mark Hilang Gara-Gara ESP

Bagi orang yang tidak pernah ada stretch mark mesti korang rasanya buruknya stretch mark ni. Biasanya ia muncul semasa ibu mengandung kerana regangan kulit yang berlaku. 

Jida dulu pun bila mengandung dan masa kandungan tu dah dalam 6 bulan camtu, memang nampak stretch mark. Gatal-gatal merenyam rasanya bila kulit tegang ni. Rasa nak garu-garu je. Nasib baiklah ada Herbal Blend. Bolehlah di sapu kat tempat yang ada stretch marks untuk melegakan gatal-gatal.

Stretch mark regangan kulit

Seawal usia kandungan 4 ke 5 bulan, stretch marks akan muncul di kawasan tertentu terutamanya perut dan peha. Lebih teruk lagi sekiranya lepas bersalin pun masih juga tidak hilang tanda tu.

Tanda strech marks ni membuatkan kita kurang keyakinan diri dan merasakan kulit tidak lagi secantik dahulu. Memanglah bukan nak tunjuk dekat orang lain tapi malu dengan suami la kan.

Seperti kisah Puan Yani yang mengalami strech mark ini.

Testimoni stretch marksyg best, husband ckp kulit kat perut dah cantik sbb stretchmark dah takde, lembut jek…ngehngehngeh…baru bersalin januari 2013, biras punya stretch mark masih ada kesan yg banyak padahal dia deliver Disember 2012. Memang bestlah ESP.

ALHAMDULILLAH. Syukur, dengan izin Allah stretch mark Puan Yani berjaya di atasi. Nak hilangkan stretch marks juga? Jom pakat cuba ESP.

Artikel Berkaitan : Kelebihan ESP Shaklee berbanding produk soya yang lain.

Call je Jida di 0136691930 untuk order. OK?

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 129 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!