Suplemen Anti Penuaan Terbaik, Nampak 10 Tahun Muda Dari Usia Sebenar

Bila menyebut tentang produk Anti Penuaan seperti Vivix ataupun collagen, jangan pula ada yang salah faham dengan statement ‘TAK NAK JADI TUA‘ . Lain tuh maksudnya.

Tua adalah satu proses semulajadi yg berlaku dalam kehidupan kita. Semua orang yang panjang umur akan menjadi tua. Nenek-nenek si bongkok tiga yang wajahnya berkedut seribu itu pun, sudah pasti pernah mengalami zaman remaja di mana kulit wajahnya tegang dan pergerakannya lincah bertenaga.

Maka dengan mengambil suplemen anti penuaan, kita bukannya tak nak jadi tua. Sebaliknya, dengan asbab pengambilan anti penuaan, kita tak nak diri kita menghidapi sejenis penyakit yang dipanggil PENUAAN atau orang putih kata AGING.

Jadi tua tu tua lah. Umur 70, 80… nak muda ikut mana lagi. Tapi penyakit penuaan ni boleh melanda sesiapa saja. Orang-orang muda, kanak-kanak, bapak budak…

healty citizen

Penyakit penuaan ni effectnya adalah penyakit-penyakit degeneratif (penyakit bukan kerana jangkitan kuman, tapi disebabkan oleh sel sendiri yang rosak dan tak dapat bekerja dengan betul). Antara penyakit degeneratif ialah sakit jantung, kencing manis, nyanyuk… dan pembunuh nombor 1 iaitu KANSER.

Salah satu usaha untuk melindungi diri kita dari penyakit-penyakit tersebut ialah dengan pengambilan suplemen secara konsisten especially suplemen anti penuaan seperti Vivix.

vivix penuaan

Bagaimana VIVIX bertindak ?

Tubuh kita terdiri dari sel-sel yang tidak terbilang jumlahnya. Sel-sel kita menajalani ‘kehidupan’ sepertimana manusia sendiri, misalnya bernafas, makan dan berkumuh. Sel kita memerlukan pemakanan seimbang yang optimum untuk kekal sihat dan kuat. Sel dalam tubuh kita ini juga melalui kitaran yang berulang seperti baikpulih, mati dan menggantikan sel yang mati dengan sel baru.

Vivix ada resveratrol yang memperbaiki kerosakan DNA manusia. Disebabkan DNA rosaklah manusia dijangkiti kanser, cepat nampak tua dan sebagainya. Resveratrol di dalam produk lain hanya 20%,  tapi Vivix ada 98% resveratrol asli iaitu 5 kali ganda lebih banyak.

Kajian Professor Harvard membuktikan bahawa apabila Resveratrol digabungkan dengan Polifenol, akan menjadi 10 kali lebih berkesan dan hebat. Vivix ada 15 jenis polifenol dan siap ada paten pending lagi. (Nak tau lebih lanjut mengenai paten pending, boleh klik entri saya ini.

Sempena promosi Twin Pack Vivix Shaklee, suka saya nak share pengalaman seorang lelaki, seorang yang aktif bersukan dan telah mendapat pelbagai manfaat setelah mengamalkan Vivix.

testimoni vivix awet muda

Testimoni daripada Puan Zeti Hafiza Zakaria

Husband amalkan hampir setahun selepas puas dipaksa. Hehehe. Susah betul nak suruh dia konsisten.Perubahan paling ketara, muka dia makin muda, orang kata. Tahun ni umur dia 40 tahun tapi ramai tegur kata umur dia awal 30-an. Agaknya sebab kulit muka jadi lebih fresh, merah-merah, tak pucat berminyak macam dulu. Bekas lubang-lubang besar jerawat masa remaja nampak ada yang dah rata sikit.Part muka mungkin sebab dia pakai Nutriwhite juga.

Yang best jugak, perut dia yang sedikit ke depan tu sekarang dah makin ok.

And soft tissue injury sebab jatuh boleh dikatakan totally gone. Hubby bertahun-tahun sakit sebab injury ni, sampai pernah terbaring kat ofis sampai kena panggil ambulan datang angkat pi emergency bila kena attack. Energy level memang banyak improve…

Dia sportsman, dulu pancit bila main volley dah kriket, siap kena kutuk ngan member. Sekarang Alhamdulillah, boleh main kriket 2 games straight pagi sampai petang dan maintain aktif sampai malam, boleh layan anak-anak lagi.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur kepada alat solek dan alat kecantikan lain, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat wajah bersih, bebas cela dan cantik, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin tampil lebih muda 10 tahun dari usia sebenar, ditambah juga dengan pakej kesihatan yang baik, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai orang ingat kita ni lagi tua dari usia sebenar.  Malu jugak kan jadinya.

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

order-now-esellJangan takut amik Vivix sebab takut tak tua-tua OK.. tua tu pasti (kecuali kalau mati muda memang tak sempat tua), yang kita tak nak penyakit-penyakit disebabkan oleh penuaan ni. Ada faham, adik-adik.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 267 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!