Suplemen Untuk Mengatasi Masalah Cepat Penat, Lesu Dan Tidak Bertenaga

Antara cabaran utama sebagai isteri merangkap ibu yang bekerja adalah bila balik kerja perlu meneruskan kerja-kerja lain seperti memasak dan mengemas rumah. Biasanya nafas memang antara cukup dengan tidak.

Semua ini perkara yang terpaksa dilalui setiap hari dan Jida yakin ramai ibu-ibu bekerja di luar sana juga mengalami masalah yang sama.

Bukan sahaja ibu, si ayah juga mungkin mengalami masalah yang sama. Bebanan kerja di pejabat kadang-kadang terpaksa dibawa pulang ke rumah. Nak berehat, nak berbaring terpaksa ditahankan dulu.

kepenatan bekerja

Dek kerana itulah, badan juga tahu merajuk. Rasa penat, lemah lesu dan tidak bertenaga jadinya. Aduh, lantas bagaimana hendak menguruskan anak-anak dan keluarga bila kesihatan tidak mengizinkan.

Cadangan Jida, amalkanlah makanan tambahan di dalam kehidupan anda yang sibuk sepanjang hari itu. Ada orang kata, tidak perlu lah nak ambil makanan tambahan semua ni, asal jaga makan dah cukup. Tapi, anda rasa?

Adakah anda dapat buat begitu dalam kehidupan anda yang padat. Antara faktor-faktor badan mudah penat, lesu dan tidak bertenaga adalah disebabkan oleh tidak mengambil makanan yang sihat, rehat tidak cukup, kurang darah merah, tekanan emosi dan lain-lain.

Pengambilan Suplemen Yang Sesuai Di Amalkan Untuk Mengatasi Masalah Cepat Penat, Lesu Dan Tidak Bertenaga.

suplemen untuk badan lesu dan tidak bertenaga

1. Energizing Soy Protein

ESP Shaklee adalah makanan tambahan protein yang berasaskan kacang soya non-GMO (non-genetically modified organism) . ESP ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai ujian klinikal yang sangat terbaik dan memiliki kualiti protein yang tinggi untuk memberi tenaga segera sepanjang hari dan mengenyangkan anda.

Testimoni : Tak Cepat Letih, Ambil ESP Setiap Hari.

testimoni ESP, badan tak cepat penat

2. Vivix

Salah satu daripada 4 mekanisma cara Vivix bertindak terhadap sel badan kita ialah memberi tenaga kepada sel atau meningkat keupayaan sel (mitokondria).

Setiap sel didalam badan kita mempunyai mitokondria ( pusat tenaga sel ). Lagi tinggi keupayaan mitokondria terhasil, lagi hebatlah sel di dalam badan kita berfungsi.

Oleh sebab itulah, badan anda akan menjadi lebih cergas setelah mengambil Vivix kerana faktor tersebut.

Testimoni : Bertenaga Bila Buat Kerja.

testimoni vivix badan bertenaga

Testimoni (Video) daripada Puan Lyna

Semasa Puan Lyna masih lagi bekerja sebagai Jurutera, beliau selalu out station. Masalah paling utama ialah berasa keletihan yang terlampau selepas kembali ke rumah.

Namun kini Puan Lyna tidak lagi menghadapi masalah keletihan walaupun selalu travel.

Anda juga salah seorang yang kerap travel sana sini?

Jom kita ketahui, apakah rahsia Puan Lyna sehingga mampu menjalankan aktiviti terus menerus pada hari yang sama walaupun baru balik dari travel.

Jangan biarkan diri KELETIHAN!

Bila badan penat, kita mulalah nak marah-marah. Biasanya, anak-anaklah jadi mangsa. Kadang-kadang diaorang bukan faham pun. Kesian kan?

Ibu-ayah, atasilah keletihan yang selalu anda alami itu dengan mengambil suplemen yang Jida cadangkan di atas ini.

Sekiranya anda ingin mendapatkan produk-produk Shaklee ini, bolehlah terus menghubungi Jida di talian 013-6691930. Insha Allah, Jida akan cuba membantu anda memilih suplemen yang bersesuaian. Lebih cepat anda bertindak, lebih cepat anda dapat merasai kesannya. InshaAllah.

RUZIDAH ABDULLAH

0136691930

“KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA”

COD sekitar Banting & Dengkil

KLIK LIKE Di Fanpage Saya Ruzidah’s Notes – Catatan Seorang Ibu untuk INFO PERCUMA

(Visited 115 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Suplemen Untuk Mengatasi Masalah Cepat Penat, Lesu Dan Tidak Bertenaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!