Tekanan Darah Naik Sehingga 200, Akhirnya Pulih

Andainya pada suatu hari anda mendapat panggilan dari kampung mengatakan khabar mengenai kesihatan orang tua anda yang semakin merosot. Apakah yang akan anda lakukan? Tak mungkin anda akan buat tidak tahu sahaja dan biarkan perkara itu diselesaikan sendiri oleh kedua orang tua anda. Sebagai anak yang baik, tentulah anda akan mencari penawar atau rawatan alternatif untuk memastikan mereka sentiasa sihat dan dapat menjalani kehidupan seperti biasa.

Kali ini, saya nak share satu testimoni mengenai seorang anak yang mana ibunya ada masalah darah tinggi dan yang merisaukan ialah bacaannya memang terlalu tinggi hingga melebihi 200.

tekanan darah tinggi

Post ni dah create malam tadi. Hehe..Tapi xpelah alang2 dah tanye, post dulu sini pastu nk post kat wall plak..
***********
VIVIX UNTUK PESAKIT DARAH TINGGI

Saya ingat lagi.. Awal tahun 2013 ni, dapat call drpd kampung. Mak call bgtau darah naik. 200 hoiii… Mase dengar tu kecut perut. Takut sangat.. Sbb last year, ade sorang customer yang maknya kene stroke sbb darah naik over 200. Yang kisah ni nnt kita story lain.

So nak dijadikan citer saya pun belikan mak sebotol VIVIX. Mak siap cakap.. “boleh2.. Lagipun mak dah mimpi baik nih.. Rase2 mak boleh baik minum ubat ko nih” . Hehe.. So mase balik kg tuh memang sedih giler tgk mak. Terbaring.. Solat pun sambil baring. Makan xlalu. Nak g toilet pun kena papah. Seb baik ade adik. .. Malam tu jugak bagi die 1 sudu vivix.

Esok pagi dlm kul 5.30 ktrg dlm bilik ni tersedar sbb dgr bising2 kat hall. Tengok2 rupenya mak tengah kemas hall .. Siap sapu lantai lagi.. Memang ligat.. Macam xsakit. Mak cakap “bagus jiha ubat ko nih.. Badan sedap”

.. Itulah mak saya.. Pantang sihat sikit, xleh dok diam!! – Najihah Sudi testimoni-vivix-tekanan darah tinggi
Bayangkan, masa kena darah tinggi tu, maknya cuma mampu solat sambil baring, makan pun tak selera, malah nak ke tandas terpaksa dipapah. Kesian kan? Anak mana yang tak sedih lihat keadaan ibunya yang lemah begitu. Nasib baik ada penyelamat, selepas anaknya belikan Vivix, terus maknya dah jadi cergas dan boleh buat kerja rumah. Syukur Alhamdulillah.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika nak dibandingkan kos anda berulang alik untuk mendapatkan rawatan ke sana sini, rasanya pelaburan anda dengan membeli Vivix adalah lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda perlukan penawar yang berkesan untuk masalah darah tinggi ibu atau ayah anda, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jasa mereka membesarkan anda sejak dari kecil, mungkin tidak dapat dibalas dengan apa-apa pun. Namun begitu, kesihatan dan kebahagiaan mereka meniti hari tua, adalah terpenting buat masa ini. Malah, sekiranya anda mengenali sesiapa yang juga mempunyai masalah ini, panjang-panjangkanlah info ini pada mereka. Semoga dapat membantu orang lain juga. Insha Allah.

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 233 times, 4 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

3 thoughts on “Tekanan Darah Naik Sehingga 200, Akhirnya Pulih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!