[Testimoni Berhenti Merokok] – Vivix Bantu Atasi Masalah Ketagihan Merokok

Kalau sebelum ini Jida ada kongsikan mengenai kebaikan dan keistimewaan Vivix serta bagaimana Vivix bertindak untuk mengatasi masalah ketagihan merokok. Kali ini Jida ingin berkongsi pula dengan anda semua testimoni-testimoni pengguna yang telah berjaya berhenti merokok setelah berikhtiar dengan Vivix.

testimoni berhenti merokok vivix

FB_IMG_1457801207627Kini suami saya bukan lagi seorang perokok

Sabar berdoa. Berusaha.

Berikan sokongan dan tidak putus asa beri semangat..

Alhamdulillah kini suami saya  bebas dari asap rokok tanpa menghadapi withdrawal symptom. Fizikal dia lebih sihat…Wajahnya makin kacak..he3..

Memang tak nafikan. VIVIX bantu dia utk lepas dari rantai rokok. Tiada keinginan pada rokok..

Syukur

Teramat bahagia dalam hati seorang isteri.

FB_IMG_1457801195955 Rehana Nurul Amin –  Suami saya dah berhenti merokok. AMik vivix x smp sebulan. My adik ipar pulak dah reduce smoke lps amik vivix.

Noorzulaidah Abdul Kadir –  Suami saya dulu mmg  susah  nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti tpi hanya cakap jer. Last tahn lps saya ada bagi vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin ape sedap jer. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ada separuh kotak dia buang jer. Dah tak beli dah alhamdulillah.

Zaharati Akmal Abdul Rashid – Alhamdulillah..suami za pn smoking sebelum ni..lps mnum vivix dah tak smoking lg..katanya rokok rasa pahit

FB_IMG_1457801153107

Alhamdulillah kak

Dia cakap skrg klu sedut  pun dah xrase pape

Tekak pn pahit..

Semalam dia termuntah jgk la

Dy kata rasa laen mcm

Mcm orang dah terlalu byk isap

Dulu dia sehari mmg sekotak jgk la

Tp lps 7 bln dy dah slow 10 btg shri..

Tp lps dah mkn vivix..

Skrg dah sehari 2 btg

Tu pun 3sedut je..

Pastu buang

Alhamdulillah, isteri masing-masing(bagi pihak suami) memberikan feedback yang positif apabila suami mereka mengamalkan Vivix untuk berhenti merokok. Isteri mana yang tidak bahagia bila suami berjaya berhenti merokok. Sebab itulah mereka berkongsinya dengan yang lain dengan harapan semoga pada sesiapa yang juga sedang berusaha untuk berhenti merokok dapat mencuba Vivix sebagai ikhtiar. InshaAllah, semuanya dengan izin Allah jua.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan berulang alik ke bengkel/ klinik berhenti merokok atau menggantikan rokok biasa ke rokok elektronik , rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah rokok atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah berhenti merokok anda dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Tak rugi berhenti merokok, badan sihat, duit jimat. Insha Allah

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 244 times, 11 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “[Testimoni Berhenti Merokok] – Vivix Bantu Atasi Masalah Ketagihan Merokok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!