Testimoni Get Clean Water Pitcher

Assalamualaikum w.b.t

Air yang keluar daripada paip rumah kita adalah merupakan sumber minuman kita sehari-hari. Walaupun air yang kita minum itu sepertinya jernih, tapi sekiranya anda bandingkan dengan air yang ditapis menggunakan Water Pitcher Shaklee (Jug Penapis Shaklee), hasilnya air itu akan lebih jernih dan selamat untuk diminum.

Get-Clean-Water-Pitcher-function

Sudah ramai yang mencubanya dan di bawah ini adalah reaksi mereka setelah menggunakannya.

testimoni-water-pitcher-ireach

Hidayah A Kasim : Saya guna kat opis. Dah nak masuk dua tahun jugak kot. Saya kuat minum air kosong. Kalau nak angkat botol air paip tak cukup sebotol besar air Tupperware tu. Ada water pitcher, pagi-pagi isi, kalau habis isi lagi. Satu ofis boleh guna.

Suhaila Johar : Dah guna hampir setahun. Walau  kat umah dah ada penapis kat sinki, saya tapis lagi dengan water pitcher. Hasilnya dah takde lagi sakit tekak, air bersih dan sedap.

Nur Fadhillah Bila travel mmg wajib bawak. Sbb husband jenis kuat minum air masak. Selalu harga air mineral ni tak menentu. Kalau yang air minuman rasa payau. So, bila bawak jag ni, memang tak beli air mineral dah. Sekarang, husband angkut jag tu ke kapal sebab senang. Takyah amik air dari galley. Tadah air dari bilik je.

testimoni-water-pitcher-2-ireach

 Zaleha Awaluddin : Saya dah guna hampir setahun. Alhamdulilah, membantu sangat untuk bekalkan air bersih buat minum terus tanpa masak & untuk guna masak nasi atau air dalam kuah/sup yang dimasak. Perumahan kami adalah perumahan lama. Jadi, memang air paip biasanya, berkelodak dan ada karat. Sejak guna water pitcher ni dah takde masalah air berbau klorin / air karat lagi.

Mar Zul : Dah guna 2 tahun. Sgt bagus dan flexible..boleh bawa mana-mana pun. Yang penting menuras air dengan filter yang sangat bagus. Yakin untuk minum air terus tanpa dimasak. Insya Allah.

testimoni-water-pitcher-3-ireach

Jazilah Ilyas: Dah guna. Air rasa ‘halus’ dan bersih. 

 

Fazillah Abdul Ghani: Sgt berbaloi. Tiga tahun guna. Sedap, jamin bersih dan sangat jimat. Siapa yang masih dok sangkut air mesin yag tak terjamin kebersihannya, sangat disarankan pakai water pitcher ni.

Tg Muzlina : letak kat rumah 1..kat ofis 1..mudah je sebab tadah air paip bleh terus minum..sebab spesis malas nak bawak bocong air. Sebelum ni kena bawa bekal air or kawan rajin beli ai RO. Kadang bila nak masak air, air keruh..bleh sakit tekak..skrg dah tak risau..air bersih dan selamat.

Nadia Abdul Kadir : Dekat 2 tahun guna…sejak tu anak-anak memang suka minum air kosong..saya pun..dulu payah nak minum air kosong. 

Bagaimana dengan anda. Masih berani meneguk air tidak bertapis. Takkan setiap hari anda nak meneguk air yang tidak bersih? Dari satu sumber air minuman di rumah anda, bukan hanya anda yang akan minum, ahli keluarga anda pun menggunakan punca yang sama. Sayangi keluarga anda dengan mendapatkan Water Pitcher Shaklee, penapis air mampu milik untuk keperluan rumah anda.

SIGNATURE RUZIDAH COM-SMALL

(Visited 195 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!