[ Testimoni ] : Lebih Cergas Dan Sakit Leher Berkurang, Asbab Vivix

Kisah ini adalah merupakan testimoni yang Jida ambil daripada saudari Siti Nurain yang mempunyai seorang makcik yang ada darah tinggi, sakit leher, sakit lutut dan beberapa penyakit lain. Siti Nurain memanggil makcik ini dengan panggilan Wak Nah.

Mengikut cerita Siti Nurain, beberapa bulan yang lalu, mak dan ayah kepada Siti Nurain ada datang ke rumah Wak Nah. Terkejut dia bila berjumpa saudaranya itu nampak sihat dan cergas. Untuk info, ayah Siti Nurain ni ada sakit jantung dan tak boleh nak drive sorang. Tetapi, bila dilihatnya perkembangan positif ayah Siti Nurain, terus ditegur Wak Nah.

“Ko kok sihat Nal (nama ayah Siti Nurain ialah Zainal)? 

Malah, bila Wak Nah berjumpa Siti Nurain dan adik beradiknya, Wak Nah selalu cakap “bapak kau kok sihat, nampak muda”.

Bila dah selalu macam tu, Encik Zainal (ayah Siti Nurain) pun terus promote Vivix pada Wak Nah. Ye lah, sebab beliau kan dah rasa kesan vivix macam mana. Malahan, beliau kini tidak perlu lagi bergantung pada ubat hospital  untuk masalah sakit jantungnya.

Dan kini, Alhamdulillah Wak Nah alami kesan yang sama. Kesihatan Wak Nah juga semakin baik setelah berikhtiar dengan vivix.

testimoni Vivix badan ringan
Ini feedback Wak Nah

Waalaikumusalam..alhamdulillah..Wak Nah rasa ringan badan ni.

Wak Nah ada darah tinggi selalu sakit kepala bahagian belakang tengkuk dengan sakit lutut dah makan satu botol memang ada kesannya. Kepala rasa ringan sakit tengkuk pun dah kurang.

Ikhtiar dengan vitamin semulajadi memang tak rugi. Wak Nah sudah merasai kesannya. Anda juga boleh berikhtiar kerana sudah ramai yang mendapat manfaat dari asbab pengambilan Vivix.

Insha Allah, dengan izin-Nya, kita dapat hidup dengan dikurniakan kesihatan yang lebih baik. Walau apapun, yang penting, mestilah berikhtiar dahulu.

Berminat untuk dapatkan Vivix? Hubungi Jida di talian 013-6691930 sekarang. Konsultasi eksklusif akan diberikan istimewa pada pelanggan Jida.

Untuk info, anda juga boleh membuat pembelian secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63
Klik Sini

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 109 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!