Testimoni Omega Guard : Atasi Masalah Darah Tinggi dan Kolestrol

Apabila usia semakin meningkat, pelbagai masalah kesihatan yang akan muncul dan menjadi kerisauan kita. Oleh sebab itulah kita dinasihatkan agar mensyukuri nikmat kesihatan yang diberikan oleh-Nya.

Lihat sahaja pada ibu bapa kita sekarang, dalam meniti usia 60an atau 70an macam-macam masalah kesihatan yang terpaksa mereka terima. Mungkin ada yang masih sihat badannya, tapi bilangannya sangat sedikit. Oleh sebab itulah, bila ibu bapa kita memberitahu kita yang mereka ada masalah kesihatan apa-apa, kita harus membantu mencari ikhtiar buat mereka.

Seperti testimoni di bawah ini.

Testimoni 1 : Dengan mengamalkan Minyak Ikan (Omega Guard), Abah kini bebas dari masalah buah pinggang, darah tinggi dan kolestrol.

Testimoni omega

Alhamdulillah abah saya disahkan bebas daripada penyakit buah pinggang, darah tinggi n masalah kolestrol…petang tadi abah singgah umah saya tanya ada stok minyak ikan tak? Memang pelik sebab sebelum ni abah tak pernah tanya melainkan  saya bawa balik bekalan minyak ikan dan masukkan dalam raga ubat dia….hehe…

Rupa-rupanya ada berita gembira dia nak sampaikan …doktor pun ada tanya abah ada makan ubat2 lain tak? Tapi masa tu abah lupa nak bagitau amik Minyak Ikan Shaklee…Ya, abah cuma ambik minyak ikan Shaklee sahaja.

Yang saya tahu abah cuma ada darah tinggi dan kolestrol sahaja sebab itulah saya bekalkan minyak ikan Shaklee sebab itu satu-satunya vitamin yang abah makan.

Insha Allah isnin ni kak Long bawa balik minyak ikan abah…

Alhamdulillah, syukur Ya Allah, memang terpancar kegembiraan di wajah abah tadi..i love u abah!

Testimoni 2 : Tekanan Darah Tinggi Turun Sejak Amalkan Omega Guard.

Testimoni omega tekanan darah

Alhamdulillah..hari ni dapat good news dari customer.

Customer saya ni tengah pregnant 5 bulan. Dari sebelum mengandung lagi beliau memang ada masalah darah tinggi. Kerana tak tahan nak ulang alik buat check up, saya cadangkan dia ambik omega guard ni. Alhamdulillah, setelah penggunaan lebih kurang 2 minggu, sekarang lihatlah hasilnya…Tuan punya badan pun macam tak percaya..hihi..

Plus, beliau beli Omegaguard ni bukan untuk diri sendiri sahaja tau! Siap bagi kat anak lagi! Campur dalam makanan atau dalam susu..Ibu bijak! Happy sharing.

Testimoni 3 :Paras Kolestrol Turun Selepas Ambil Omega Guard.

Testimoni omega

Mak Mertua saya ada kolestrol tinggi, doktor bagi ubat kolestrol, pastu kami bagi juga mak Omega Guard. Next time check darah doktor heran dah turun paras normal.

Mak mertua pun bagitau ler amek Omega Shaklee.? Doktor kata bagus tu makcik, teruskan…x pyh dah makan ubat kolestrol..Alhamdulillah.

Syukur alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah, bila ibu bapa atau ahli keluarga kita yang sakit, tentu sahaja kita tidak sanggup untuk membiarkan mereka menghadapinya keseorangan kan? Berikan sokongan anda pada mereka. Bila mereka sihat, satu keluarga akan merasa gembira.

Sekiranya anda ingin mengajukan sebarang soalan mengenai Omega Guard atau produk Shaklee yang lain, bolehlah menghubungi Jida di talian berikut.

Pengedar Vitamin Anda ?
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

013-6691930

(Visited 396 times, 16 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Testimoni Omega Guard : Atasi Masalah Darah Tinggi dan Kolestrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!