Testimoni : Pulihkan kesan lumpuh akibat serangan Stroke dengan Vivix

VIVIX memang amat terkenal di kalangan pesakit stroke atau pun angin ahmar. Terdapat banyak testimoni yang telah berjaya meningkatkan fungsi anggota badan pesakit selepas lumpuh akibat stroke. Ini kerana VIVIX mampu mengaktifkan semula serta memelihara sel-sel saraf yang terjejas akibat serangan stroke.

TESTIMONI 1 : Pesakit Stroke dah boleh berjalan dengan amalkan Vivix.

FB_IMG_1458597160645_20160322055601164

“Assalam Tini,
Alhamdulillah..pak sedara dah boleh jalan..hanya Allah maha penyembuh.
Alhamdulillah..usaha dan ikhtiar mesti kena buat..kami beri vivix 3 atau 4ml setiap hari..

Bawa pergi fisio, bagi semangat dan galakkan dia berjalan..
Kalau ada customer yang stroke boleh cuba vivix..Selebihnya kita mohon pada Allah..Alhamdulillah”

TESTIMONI 2 : Seminggu Lebih Minum Vivix, dah boleh bergerakFB_IMG_1458597082813

Mak sy kena strok 5 Nov lalu..smlm genap sebulan..tangan, kaki mak tak boleh bergerak..mak x berapa boleh bercakap..alhamdulillah..setelah hampir seminggu lebih mak minum Vivix..hari ni mak dah boleh jalan pakai tongkat,kaki pun dah boleh angkat tinggi,tangan pun dah boleh angkat cuma tak boleh genggam lagi..bercakap pun dah semakin okay..alhamdulillah..doa sy sebelum habis cuti sekolah mak dah boleh jalan Allah tunaikan..syukur sgt..vivix mmg membantu mak..alhamdulillah..

Saya cadangkan bagi anda yang mempunyai insan tersayang yang terjejas akibat stroke berikanlah mereka VIVIX sebagai ikhtiar untuk meningkatkan tahap kualiti hidup mereka.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika nak dibandingkan kos anda berulang alik untuk mendapatkan rawatan ke sana sini, rasanya pelaburan anda dengan membeli Vivix adalah lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda perlukan suplemen tambahan untuk masalah kesihatan ibu atau ayah anda, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jasa mereka membesarkan anda sejak dari kecil, mungkin tidak dapat dibalas dengan apa-apa pun. Namun begitu, kesihatan dan kebahagiaan mereka meniti hari tua, adalah terpenting buat masa ini. Malah, sekiranya anda mengenali sesiapa yang juga mempunyai masalah ini, panjang-panjangkanlah info ini pada mereka. Semoga dapat membantu orang lain juga. Insha Allah.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 310 times, 10 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Testimoni : Pulihkan kesan lumpuh akibat serangan Stroke dengan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!