[ Testimoni Radiant4 ] : Set Kecantikan Untuk Kulit Bermasalah Dan Rosak

Kurang mengambil berat atau tidak ambil kisah langsung dengan penjagaan kulit wajah boleh menyebabkan masalah kulit menjadi semakin teruk dan sukar untuk hilang. Bermula dari kesan hitam yang halus, akhirnya menjadi jeragat-jeragat yang bertompok-tompok dimuka. Dah nampak tak cantik kan?

Oleh sebab itulah, adalah sangat perlu untuk mengambil pencegahan awal agar  kulit tidak kelihatan lebih berusia dari umur sebenar. Tak best gitu kan?

Rahsia wanita ini mengubah kulitnya yang bermasalah menjadi kulit yang lebih cantik.

testimoni radiant 4 tidak suka pakai sunblock

Saya adalah pengguna tegar Vivix sejak Mei 2017, dulu pernah juga cuba Vivix, tapi konsisten macam sekarang. Kesan Vivix kepada kulit saya tidaklah begitu cepat mungkin sebab saya tidak melindungi kulit dengan sun block bila keluar rumah.
.
ESP dengan Vita C memang supplement harian saya. Dari mula saya bersama Shaklee sampailah sekarang. Ada jugalah stop setahun dua waktu tidak aktif. Masa itu memang nampak muka kusam, tenaga pun entah ke mana.
.
Jadi, mula pada bulan Julai saya ambil Collagen pula. Bertekad mau cantik sudah, sebab disangka umur 40an. Perempuan mana yang tidak suka bercantik? Biarpun saya tidak kisah, tapi untuk suami tercinta mestilah mau cantik kan?
.
30 Julai 2017, saya ambil gambar ini selepas habis 1 kotak Collagen. Sebelum 30/7/17, pori pori saya lagi besar dari ini. Lagi teruklah pendek kata. Jadi saya tambah GLA Complex dari saat itu. Secara tidak langsung, saya amal Set The Radiant 4 bermula dari 30/7/2017.
.
Semakin hari, saya sendiri merasakan kulit muka saya semakin baik. Jeragat semakin berkurang. Dan yang paling saya perasan adalah kulit tidak lagi kusam macam dulu. Belum flawless lagi, tapi nampak perbezaan selepas 1 bulan.
.
Harap testimoni saya ini memberi manfaat kepada yang lain. Jangan putus harapan, cuba The Radiant 4, pasti ada harapan. Tidak cuba, janganlah mengharap.

Betul! Kalau tiada usaha di pihak anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. Mana mungkin kulit dapat merawat permasalahannya sendiri. Haruslah dicari ikhtiar segera agar masalah yang dihadapi dapat di atasi dengan segera.

Oleh itu, apa lagi? Cepat-cepat hubungi Jida untuk mendapatkan Set The Radiant 4 anda. Jangan sampai kawan-kawan sendiri pun dah susah nak cam anda pula baru nak cari set ini. Payah sikit dah la masa tu nak tolong.

the radiant 4

Ok, jadi jangan buang masa. Hubungi Jida dengan menekan nombor di bawah ini ya. Jida sedia membantu anda.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 39 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “[ Testimoni Radiant4 ] : Set Kecantikan Untuk Kulit Bermasalah Dan Rosak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!