Testimoni : Rahsia Tahan Lapar Walaupun Berpuasa 16 Jam

Tiada larangan bagi non muslim kalau diaorang nak ikut berpuasa seperti kita yang Islam. Lagipun dah ternyata ibadah puasa ni banyak manfaatnya dari segi kesihatan kan?

Lihat saja lah kisah seorang wanita (non muslim) yang bernama Thina ini.

Rahsia Tahan Lapar Walaupun Berpuasa 16 Jam

Thina adalah salah seorang daripada beribu orang yang bekerja sebagai askar TUDM tapi sekarang berpengkalan di LUBNAN.
Dia dah start puasa sejak 4 tahun lalu sebab ikut kawan-kawan. Tapi tahun ni, waktu puasa kat sana ialah 16 jam.

Untuk memastikan dia mampu bertahan selama 16 jam, Thina memastikan yang dia akan mengambil ESP setiap hari sewaktu sahur. Dan, alhamdulillah Thina mampu berpuasa tanpa sebarang masalah walaupun berpuasa dalam jangka masa yang lama.

puasa tahan lapar

Yes kakcik dengan ESP, makan nasik sikit memang tak lapar sungguh.

Sini puasa 16 jam.

Kalau kita di Malaysia lebih kurang 14 jam berpuasa. Tapi mereka di sana tambah lagi dua jam. Agak lama juga lah kan bila berbanding dengan kita ni. Itupun kadang-kadang kita ni baru masuk azan zohor dah lemau semacam. Nak menunggu petang tu dah rasa tak larat betul.

Oleh sebab itu, sepanjang Ramadhan ini, Jida sangat syorkan pengambilan ESP untuk membantu anda lebih cergas sepanjang berpuasa. Lagi elok sekiranya digandingkan dengan Performance Drink dan juga MealShake. Insha Allah, sampai waktu tarawikh pun masih bertenaga lagi.

Jadi, ada yang mahu order Set Ramadhan ini? Meh order dengan Jida dengan menghubungi talian di bawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!