Testimoni Set Penyusuan Shaklee

Ibu-ibu yang ingin mencuba Set Penyusuan Shaklee boleh merujuk testimoni-testimoni yang ada disini sebagai bukti yang sudah ramai ibu-ibu yang berpuas hati dengan produk yang ditawarkan. Antaranya adalah seperti ibu-ibu di bawah ini:-

Testimoni Pertama (Set Penyusuan Shaklee)

set penyusuan

1st day mencuba set bf shaklee..sgt seronok..kejap je pam dpt penuh camni…selalu nak dapat 4 oz, kena pam dalam stengah jam, stop then sambung lagi sampai dapat 4 oz..kepekatan belum nampak lagi…Alhamdulillah..syukur sgt2…hope dpt tambah lagi byk, lagi pekat susu then buley stop FM…- Norliza Samsudin

KLIK SINI untuk ketahui 10 sebab kenapa ibu perlukan Set Penyusuan.

Testimoni Kedua (Set Penyusuan Shaklee)

set-penyusuan-2

Salam..baru nak kongsi pengalaman..start mkn set 3M pd 8/1/2012…terasa perbezaan time pantang anak pertama dulu..anak pertama dulu just amik jamu2..yang kali ini jamu tak sentuh langsung cuma mbil produk shaklee aje..tu pon kenal shaklee dlm fb. Waktu pantang bila baby tido dptla online jd ntah cmne ble ternampak post ttg shaklee kat fb so terus order melalui Shaklee Nur Anakku. Jamu yang dibeli simpan aje. So, kali ini memang terasa bertenaga.. rambut xgugur cam waktu anak 1st dulu, susu mmg meriah..syukur..anak pertama dulu 3bulan start keje dah mix ngan formula..2nd ni so far still fully bf lagi..6/3/12 ni baru 3 bulan..bila kat tempat keje sekali saya pam susu kanan dapat 8 oz kiri pon 8oz, jadi tiap kali pi keje sy kene standby byk bekas/plastik untuk simpan susu..member sume tegur kata susu sy banyak…hehe ..suka sangat..syukur rezeki anak..ESP dah makan 2nd can..n now saya pon jd ahli sebab nak dapatkan harga ahli bila beli selain nak share dengan member2 kat tempat keja apa yang saya amik ni…susu jadi pekat, boleh nampak perbezaan. Bila tak minum esp susu mmg jadi cair..baby tidur lena kekenyangan. Genap 2 bulan ari tu timbang baby dah 6 kilo..masa bersalin cuma 2.92 kilo aje..n yang best n***** jd pink kaler..hehe..dua anak saya bersalin operate dsbbknbby lemas so 1st dulu scar mmg tak cantik langsung..kali ini scar cantik cm nampak tak nampak je..puas hati..dulu tak suka minum air masak tp skg dah jadi bff pi mana2..air sejuk plak rasa tak sedap..berat badan dah kembali ke asal iaitu 45 kg..cuma sekarang ni tgh berusaha nak kempiskan perut yang buncit ni..hehe..baru try GLA dan Mealshake.

KLIK SINI untuk mengetahui apakah kepentingan penyusuan SUSU IBU yang kerap kepada bayi.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!