[ Testimoni Vivix ] – Bantu Melancarkan Darah Nifas

Darah nifas adalah darah yang keluar dari rahim wanita sesudah bersalin. Mengikut pendapat mazhab Shafie’, wanita yang masih keluar haid selepas hari ke-40 hingga hari ke-60, itu masih dikira nifas. Namun, sekiranya ada darah yang keluar selepas 60 hari, itu dikira sebagai darah istihadah(darah penyakit) dan wajib bagi perempuan tersebut mandi dan mengerjakan ibadat seperti biasa.

Sempena promosi Twin Pack Vivix Shaklee, saya suka nak share pengalaman berpantang Puan Nana yang baru melahirkan bayi pada Januari yang lalu. Antara produk yang beliau gunakan semasa berpantang adalah Vivix.

testimoni Vivix -nifasTestimoni dari Puan Nana:

Vivix lancarkan darah NIFAS

Setiap wanita yang lepas bersalin selalunya akan turun darah Nifas. Darah nifas ni darah kotor dari rahim yang keluar lepas bersalin..

Nana sendiri awal haritu keluar agak lancar.. Banyak keluar darah nifas.. But then masuk minggu kedua darah nifas macam dah mula sikit.. Ingatkan normal lah kan..

Then bidan yang mengurut tu cakap eloknya darah nifas keluar banyak awal2 ni sebab tu darah kotor dalam rahim sejak dr pregnant.. Daku pon dah mula risau lah kan.

Takut jugak ada problem pape yang darah Nifas tak keluar lancar nih..
And Masa tu nana baruuuu nak start amek Vivix..

Lepas je Nana start ambil Vivix dalam minggu kedua lepas bersalin haritu, darah Nifas kembali keluar lancar.. Siap berketul lagi (sorry kalau direct sangat)

And lepas daripada tu yang bidan cakap Rahim pun semakin mengecut sampai hari terakhir urut haritu bidan cakap rahim dan kecut completely Alhamdulillah..

Nana tak pasti mungkinkah sebab VIVIX.. Tapi yang pasti darah Nifas memang kembali lancar dan keluar dengan kadar NORMAL lepas nana ambil semula Vivix tempoh hari..

Benda yang sama pernah jadi pada nana dulu masa nana datang Haid. Hari terakhir haid, bila minum Vivix mesti darah haid akan keluar semula sikit2..

For me Vivix ni dia bantu “cuci” rahim.. Mana darah kotor yang tak habis keluar dia akan bantu keluarkan..

Darah kotor yang tak habis keluar pun memang akan mendatangkan masalah di masa akan datang.. Dari situ lah punca terjadinya FIBROID, CYST dan sebagainya..

So kepada anda yang kerap keluar darah Haid or Nifas sikit sangat, nana suggest ambil lah Vivix.. InshaAllah leps ni darah Haid dan Nifas keluar lancar.. Badan pun rasa ringan dan sihat.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur kepada caj rawatan di hospital, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat berpantang dengan bertenaga, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin mendapatkan pakej kesihatan yang terbaik semasa berpantang, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Insha Allah, Jida akan memberi konsultasi eksklusif untuk pelanggan Jida.

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 303 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!