Testimoni Vivix – Bertahun-tahun Sakit Urat dan Sendi, Kini Semakin Pulih

Radang sendi atau artritis adalah penyakit radang pada sendi atau tisu sendi yang menunjukkan gejala kesakitan, kekerasan pada sendi dan pembengkakan.

Ada pelbagai punca mengapa radang ini terjadi, namun mengikut statistiknya lebih kurang 10 ke 20 peratus golongan dewasa akan mengalami penyakit ini. Hakikatnya, ia selalu menyerang seiring dengan peningkatan usia iaitu seawal usia 45 tahun untuk golongan lelaki dan 55 tahun bagi wanita.

Bagaimana Vivix Dapat Membantu Mengurangkan Radang Sendi dan Urat?

Vivix merupakan satu kaedah perubatan alternatif berasaskan tumbuhan yang memberi impak melalui 4 mekanisme termasuk memperbaiki sel hingga ke peringkat paling asas iaitu DNA.

radang sendi urat

“Alhamdulillah sangat la makan ubat ni (merujuk kepada Vivix). Dulu beratus-ratus habis beli ubat tak baik juga. Masuk bawah mesin sampai RM700 (mesin MRI) sampai dua kali tak tahu juga sakit mende. Alhamdulillah la ni dah boleh berjalan”

Panjang lagi sebenarnya cerita dia…dia duk flashback2 cerita macam mana berhabis duit nak berubat, macam-macam kaedah baik moden dengan tradisional semua dia cuba.

Kalau minggu lepas mereka ke Johor, minggu ni ke Pulau Pangkor pula!

Saya ingat lagi dulu-dulu mak mertua takde mood nak berjalan jauh sebab masalah kakinya yang sakit tu.

Sekarang ni dia pulak yang sibuk ajak anak-anak dia berjalan. Bulan 8 ke Sabah pula nanti, insyaAllah!”

sakit urat dan sendi vivix

** Ubat di dalam testimoni ini adalah merujuk kepada Vivix. Sila rujuk ‘Disclaimer’ di bahagian bawah blog ini.

Alhamdulilah, ikhtiar daripada Vivix , ibu mertua kepada Puan Su AnNajah dah semakin sihat. Siap boleh berjalan ke sana-sini. Seronoknya bila keluarga atau sesiapa sahaja yang kita kenali dapat melakukan kembali aktiviti yang mereka suka setelah sekian lama.

Semuanya dengan kuasa Allah. Kita cuma berikhtiar dan berusaha tanpa jemu. Insha Allah, akan dipermudahkan.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah sendi mereka, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampaiĀ  masalah kesihatan mereka menjadi bertambah teruk. Masa tu, menyesal pun sudah tiada gunanya lagi.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 340 times, 4 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!