Testimoni Vivix Dan Masalah Bell’s Palsy

Dah lama peram testimoni customer Jida yang seorang ini. Bukan tak nak berkongsi tapi masa yang tidak mengizinkan. Buat masa ini, Jida banyak memperuntukkan masa untuk berada di sisi bonda Jida yang tengah uzur.

Minta maaf lah pada sesiapa yang ada singgah sini tapi tiada cerita terbaru yang Jida kongsikan di blog ini. Di kesempatan waktu yang sangat terhad ini, Jida ingin sangat berkongsi satu testimoni yang Jida dapat daripada pelanggan Jida yang kini sedang mengamalkan Vivix untuk mengatasi masalah Bell’s Palsy yang dialaminya.

Nak tahu lebih lanjut mengenai Bell’s Palsy, laju-laju klik sini. Jida pernah huraikan di dalam entri terdahulu. Kali ni just nak share testimoni je. ☺

Pada November yang lepas, Puan K ada menghubungi Jida melalui whatsapp. Beliau sangat berminat untuk mencuba Vivix Shaklee. Bila Jida ajukan soalan mengenai masalah kesihatan apa yang dihadapinya sekarang, beliau bagitau yang dia dah dua tahun mengalami masalah Bell’s Palsy. Walaupun Jida tak pernah ada pengalaman dengan pelanggan yang ada masalah ini, tetapi Jida yakin dengan keistimewaan Vivix.

Selang sebulan lebih kurang, Puan K hubungi Jida dan berkongsi feedback mengenai Vivix. Ternyata, feedback yang Puan K dapat sangat positif dan disini Jida juga ingin berkongsi screenshot yang beliau bagi.

Testimoni Vivix Bell Palsy

Testimoni Vivix Bell Palsy

Asslmkm sis

Saja nk share healing crisis vivix dulu…

3 hr sy jd ” teman rapat toilet”

Byknyer toksid sy…huhu

Lps 3 hari…otot muka sy rasa “anjal” semasa senyum… alhmdlh

Tp masih ada otot sket bhgn tepi bibir yg masih lemah

(Kesan bell palsy)

Sy pernah admit wad…lalui 1 prosedure injection utk sedut lebihan lendir di bhgn atas lutut.. ( lupa lak nm symptom tu)

Dr kata sendi lutut sy react keluarkn lendir utk protect lutut bl lutut terlanggar @ jatuh

Mmg sy pernah jatuh naik basikal n terlnggar lutut tu biasa

Effek dr prosecure tu, sakit mmg x de…tp ada bhgn otot blkg lutut kaki yg kkdg terasa sakit waktu duduk antra 2 sujud

Kaki kiri je yg sakit…kanan tidak Alhmdlh…skrg dedua kaki rasa selesa

Smlm jln kaki ke tapak MAHA pun x de rasa penat

Allah’s pharmacy…my vivix

Alhamdulillah, syukur sangat Jida bila ada customer yang bagi feedback positive. Rasa sangat bahagia kerana terlibat secara tidak langsung memperkenalkan Vivix pada beliau.

Terima Kasih Puan K kerana sudi memberikan testimoni ini untuk diletakkan disini. Moga-moga lebih ramai orang yang memerlukan dapat mengetahui dan kenal dengan tonik Vivix ini. Insha Allah.

Ruzidah Abdullah

013-6691930

(Visited 72 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!