Testimoni – Vivix Membantu Mengawal Sakit Jantung

Di dalam entri yang lepas, Jida ada kongsikan dengan korang yang Vivix sangat bagus dalam membantu mengatasi masalah stroke dan diabetes. Kali ini pula Jida ingin kongsikan dengan korang mengenai penyakit jantung.

Pencegahan Penyakit Jantung

Bagaimana Vivix Membantu Menjaga Kesihatan Jantung ?

Resveratrol membantu untuk mengurangkan keradangan, mencegah oksidasi daripada LDL atau kolestrol jahat, mengelakkan daripada platlet darah melekat dan membentuk gumpalan atau darah beku yang menyebabkan serangan jantung.

Sempena promosi Twin Pack Vivix Shaklee, suka saya nak share pengalaman Puan Wan Fatihanum mengenai ayahnya yang selalu sakit dada dan  ada suspect jantung.

Jemput baca perkongsian beliau.

Abah call tadi share berita gembira. Abah memang ada suspect jantung, dan dia selalu jadi sakit bahagian dada, nak jalan pergi surau kat rumah pun boleh sakit dada.

Abah juga ada darah tinggi, yang mana darah tinggi dia tak pernah turun selama ni walau makan ubat hospital.

‘Berapa rm vivix yang Kak Long bagi tu ? Abah nak lagi la ”

tak yah beli la, nanti orang poskan.

” Berapa RM vivix tu, baguslah ”

Abah kata nanti takyah lagi bagi abah duit bulan2, kak long dah bagi abah vitamin macam-macam dah.

Sedih pula dengar, duit sebanyak mana takkan dapat menggantikan kesihatan abah.

“Sejak abah ambik vivix, sekarang memang tak sakit dada dah, nak gi surau pun dah ok. Biasa exercise dalam rumah 10 minit dah semput, dah ambil vivix sebulan abah exercise 20 minit takde masalah.

Darah tinggi abah pun dah turun pergi check minggu lepas, Sebelum ni tak pernah turun terutama yg bacaan bawah ( dystolic).

Terharunya, moga kesihatan abah makin baik. Kita mungkin tak boleh nak balas jasa dorang, tapi yang termampu dengan berikan peluang kesihatan lebih baik pada mereka, itu sudah lebih dari puas – Puan Wan Fatihanum

Ya Allah, sujud syukur ke hadrat-Nya bila dengar berita gembira begini. Rasa nak menitis air mata..Teringat ibu ayah di kampung. Moga mereka juga sentiasa di bawah lindungan-Nya dan diberikan kesihatan yang baik.

testimoni sakit jantung
Inilah Testimoni Puan Wan Fatihanum tadi

Tak rugi Puan Wan Fatihanum belikan Vivix Shaklee untuk ayahnya. Dengan satu sudu setiap hari , Alhamdulillah, ayahnya boleh melakukan aktiviti dalam jangkamasa yang lebih lama malah bacaan darah tingginya juga semakin turun selepas mengamalkan Vivix. Syukur sangat.

Ini semuanya kuasa Allah. Kita berikhtiar dan Allah yang menentukannya.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika nak dibandingkan  dengan kesihatan orang yang kita sayang dan kos yang dilaburkan untuk berulang alik ke hospital, rasanya pelaburan anda untuk membeli Vivix lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda sedang mencari penawar untuk menurunkan darah tinggi dan mengurangkan simptom sakit dada yang sedang hadapi, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan anda dan orang yang anda sayang menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 391 times, 10 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!