[ Testimoni Vivix Shaklee ] Bantu Perokok Tegar Berhenti Merokok, Dapat Sihat, Jimat Duit

Apabila sudah menjadi tabiat, memang agak sukar untuk menghentikan rutin itu dalam hidup anda.  Di sekeliling anda, mungkin anda juga pernah berjumpa dengan kawan-kawan yang berniat untuk berhenti rokok tetapi tidak berjaya. Di sini, terdapat satu ikhtiar bagi perokok yang sudah berpuluh tahun merokok untuk cuba berhenti merokok iaitu dengan Vivix Shaklee.

berhenti-merokok-quit smoking

Bagaimanakah Vivix dapat membantu perokok ?

1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin tiada, rasa ketagih mencari nikotin pun hilang.

2. Orang merokok ada satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Oleh sebab itulah, bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam  dan seolah kena panggil-panggil je utk hisap rokok balik supaya dapat tu ‘feeling’ . Vivix pula menukarkan ‘feeling syiok’  perokok berkenaan menjadi sebaliknya (ada yang rasa rokok jadi tawar!), jadi bila dia minum Vivix, dia tidak rasa terpanggil hendak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdrawal ni ada yang teruk-teruk juga. Sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba-tiba, dia boleh kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tidak biasa (tiada sumber nikotin).

Jemput lihat video testimoni yang berdurasi selama 1.08 minit dibawah berkenaan tentang berhenti merokok.

TESTIMONI 1

Encik Uzir menjadi perokok tegar sejak dari umur 14 tahun lagi. Sehinggalah pada suatu hari, dia rasa nak stop merokok. Bermacam cara yang telah dilakukannya untuk menghentikan ketagihan merokok seperti menyertai bengkel berhenti merokok, tukar rokok biasa kepada rokok elektrik dan juga menggunakan pelekat nikotin. Tapi, semua usahanya menemui kegagalan.

Akhirnya, isteri Encik Uzir memperkenalkan Vivix Shaklee untuk membantu masalahnya. Selepas mencuba, dia rasa hilang nikmat merokok dan rasa rokok jadi tawar. Dan kini, sudah setahun Encik Uzir berjaya membebaskan diri daripada rokok.

Alhamdulillah, Seronok bukan?

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan berulang alik ke bengkel/ klinik berhenti merokok atau menggantikan rokok biasa ke rokok elektronik , rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah rokok atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah berhenti merokok anda dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Tak rugi berhenti merokok, badan sihat, duit jimat. Insha Allah

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esell

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 553 times, 14 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “[ Testimoni Vivix Shaklee ] Bantu Perokok Tegar Berhenti Merokok, Dapat Sihat, Jimat Duit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!