Testimoni Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kencing Manis

Masa kecil-kecil ibulah segalanya untuk kita. Dialah yang menjaga makan minum kita. Dialah yang bersusah payah menjaga sakit demam kita. Dialah juga tempat kita mengadu bila kita dalam kesusahan.

Lantas, bila ibu sudah tua. Tanggung jawab kita pula lah untuk memastikan kesihatan ibu ayah sentiasa terjaga.

Kalau ada ibu atau ayah anda yang ada penyakit kencing manis atau darah tinggi, selalu-selalulah pantau perkembangan kesihatan mereka.

Selain daripada bawa mereka ke hospital untuk pemeriksaan kesihatan berkala. Boleh juga anda ikhtiarkan untuk mengatasi masalah kesihatan mereka dengan Vivix seperti seorang pengguna di bawah.

Testimoni vivix kencing manis

Alhamdulilah, akhirnya mak beransur pulih. Bayangkan kalau anak-anaknya tidak berusaha mencari penawar seperti Vivix ini. Dengan bacaan yang begitu tinggi, pelbagai masalah lain pula yang boleh timbul jika tidak dikawal segera.

Bagaimana VIVIX Shaklee Merawat Diabetes?

Resveratrol di dalam VIVIX Shaklee berfungsi menurunkan paras gula dalam darah pesakit diabetes sekaligus mengawal penyakit ini melalui 2 cara berikut :-

1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin

Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama diabetes. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, peluang diabetes/kencing manis dapat dikurangkan. Apabila tubuh kita hilang sensitiviti terhadap insulin, tubuh akan mengeluarkan lebih banyak insulin untuk mengawal aras gula dalam darah. Resveratrol berfungsi dengan meningkatkan sensitiviti tubuh kita terhadap insulin. Oleh itu jumlah insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula dalam darah sahaja yang dikeluarkan oleh tubuh.

2. Mengaktifkan enzim SIRT1 yang sangat berkuasa dalam tubuh kita.

Untuk mencegah atau menyembuhkan diabetes/ kencing manis, satu enzim iaitu dikenali sebagai enzim SIRT1 mestilah diaktifkan yang mana enzim ini bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin dan enzim.

Hebatkan manfaat Vivix ? Dengan menggunakan bahan semulajadi dan terbaik. Vivix telah banyak membantu mengatasi masalah diabetes ramai orang.

Boleh baca : Testimoni Vivix 1 danĀ  Testimoni Vivix 2 disini.

Tak rugi ya tuan-puan sekalian. Kalau anda ada ibu bapa yang menghidap kencing manis bertahun-tahun lamanya. Cubalah berikhtiar dengan Vivix untuk mereka. Mak ayah kita cuma ada satu. Kalau kita tidak mencari ikhtiar dan penawar untuk mereka, siapa lagi yang mereka boleh harapkan.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah diabetes mereka, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan mereka menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 625 times, 14 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Testimoni Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kencing Manis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!