Testimoni Vivix Untuk Kanser Ovari

Mendengar perkataan ‘Kanser’ sahaja dah cukup menakutkan. Apalagi, jika kita merupakan salah seorang daripada pesakit kanser. Penderitaan yang perlu ditanggung mungkin tak dapat digambarkan bagaimana. Namun begitu, usaha dan ikhtiar harus diteruskan agar penyakit yang dihadapi dapat diatasi.

kanser ovari testimoni

Jemput baca Testimoni Vivix dalam membantu dua pesakit Kanser Ovari di bawah ini.

TESTIMONI 1 : Kanser Ovari ‘Clear’ selepas Amalkan Vivix, Kini Berusaha Untuk Hamil.

kanser ovari

“Gembira sampai nangis tadi bila cucu shaklee ku wassap ada berta gembira. Doktor sahkan kanser ovari yang dihadapinya dah clear.

Alhamdulillah, Allahuakbar.

Sekarang dalam usaha nak dapatkan cahayamata.”

Semuanya dengan izin Allah jua. Hanya usaha dan ikhtiar yang diperlukan disaat kita berada didalam situasi yang bermasalah seperti testimoni di atas. Jangan pernah menyerah dan berputus asa.

TESTIMONI 2 : Kurang lenguh2 badan, Boleh solat berdiri

kanser ovari 2

” Leya nak bagi testimoni vivix sebagai seorang pesakit kanser…

Leya kanser ovari. Selepas 2nd line kimo leya amik vivix..leya dibuang semua peranakan.

Jadi doktor cakap badan leya akan jadi orang tua2 sebab tak datang period…memang leya sakit lutut, skit pinggang, susah tido, sakit tempat operation, kebas kaki tangan sampai ke muka dan yang paling  tak tahan sampai tak boleh buat apa…asyik mandi je..doc cakap semua effect monopause..lebih teruk sebab muda umur baru 27 tahun dibuang secara operation… lepas leya amik vivix, alhamdulilah dengan izin Allah serasi dengan badan leya..seminggu leya rasa makin kurang lenguh2 badan, tapak leya tak rasa menyucuk2 lagi..bab solat hepi sangat sbb bole berdiri sbb leya kadang2 leya tpaksa solat duduk sebab leya tak mampu nak pijak lantai sekali pon . Alhamdulilah, semuanya semakin ok..da 3 bulan leya amalkan..skrg leya makin aktif…sekarang leya dah tak nampak muka seday mak abah dan husband bila diaorang tengok smakin aktif. syukur sangat..

Alhamdulillah. Hidup mesti diteruskan walau apa jua  masalah yang melanda. Yang penting jangan mudah putus asa.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda juga tengah mencari ikhtiar untuk masalah seperti di dalam testimoni di atas, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan anda atau orang yang anda sayang menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 266 times, 9 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Testimoni Vivix Untuk Kanser Ovari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!