Testimoni Vivix untuk Pesakit Buah Pinggang

Buah pinggang adalah organ-organ yang amat menakjubkan. Buah pinggang berfungsi untuk menapis darah daripada bahan-bahan buangan dan cecair yang berlebihan, yang kedua-duanya akan dikeluarkan sebagai air kencing.

Nephrotic syndrome

Apabila buah pinggang tidak mampu menapis secara normal, pengumpulan cecair dan bahan-bahan buangan akan berlaku dan membahayakan badan manusia.

Kebiasaannya pesakit diabetes mengambil masa 10 hingga 20 tahun untuk menghadapi kegagalan buah pinggang. Jangkamasa ini juga memberi peluang untuk mengelakkan kegagalan buah pinggang.

Atasi Masalah Buah Pinggang dengan Vivix

Testimoni Vivix untuk buah pinggang

“My mom pun ada problem kidney because of diabetics and high blood. That’s normal consequence of that penyakit. Tapi cara nak lambatkan dan preserve kidney tu ada, jaga makan, kurangkan potassium dan protein. Kawal penyakit yang menyebabkan kidney overwork, ie kawal diabetes, high blood. Dan ubat2an kena jaga, every ubat yg kena makan tanya specialist doc ada side effect tu kidney ke tak. And 1 more, i bagi my mom makan supplement vivix dah almost 3 years and alhamdulillah her kidney getting better.

Alhamdulillah, ini semuanya kuasa Allah. Kita berikhtiar dan Allah yang menentukannya.

** Namun, perlu diingatkan disini, Vivix TIDAK membantu merawat masalah buah pinggang, tetapi pengambilan Vivix adalah antara IKHTIAR TERBAIK untuk menjaga kesihatan buah pinggang kita. ROSAKNYA TIADA BERGANTI.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Apalah sangat nilai wang yang dilabur berbanding kesihatan orang yang tersayang. Kita disuruh berikhtiar selagi mana ada usaha.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol

Jika anda sedang mencari alternatif lain untuk masalah yang sedang hadapi, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan anda dan orang yang anda sayang menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 855 times, 16 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!